Stråtækt poolhus til 10 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60503
10 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 17
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Per Knoldsvej 18 i feriebyen Blåvand finder I dette store poolhus til 10 personer og 1 hund. Udover den 17 m2 store pool er der også spabad og sauna i sommerhuset, så der er rig mulighed for både sjov og leg samt afslapning og velvære. Feriehuset har 2 gode terrasser, hvorfra I kan nyde det gode sommervejr.

Poolområde, spabad og sauna til leg og afslapning

Et af sommerhusets absolutte highlights er poolområdet, hvor både små og store vandhunde kan hygge sig uanset vejr og årstid. Poolområdet ligger i forlængelse af sommerhusets badeværelse med gulvvarme. Her er der både spabad og sauna, så I rigtig kan få slappet af i løbet af ferien.  

Udover badeværelset i stueplan er der også et gæstetoilet på feriehusets 1. sal. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset.

Hyggeligt feriehus til 10 personer

Det hyggelige sommerhus har et rummeligt køkken/alrum og en opholdsstue, hvor hele familien kan samles til gode stunder foran den knitrende brændeovn. Måske med en god film i fjernsynet? Sommerhuset har danske tv-kanaler. Udover brændeovnen kan I også benytte jer af den energibesparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

I stueplan ligger det ene af sommerhusets i alt 4 værelser. Her er der en dobbeltseng. De sidste værelser finder I på 1.salen, hvoraf der er 2 værelser med 1 dobbeltseng samt 1 enkeltseng på hver. Det 4. soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Gode terrasser til afslapning

Fra sommerhusets poolområde, det ene soveværelse og stue er der direkte udgang til den sydvendte, afskærmede og lukkede terrasse, hvor I kan nyde solens varme stråler. Imens kan børnene lege på naturgrunden, som både har sandkasse og gynge.

Morgenkaffen kan nydes på den østvendte terrasse, men aftenens grillmiddag naturligvis skal nydes på den sydvendte terrasse.

Oplevelser i feriebyen Blåvand

Sommerhuset på Per Knoldsvej 18 ligger i Blåvand, og herfra har I kun 550 meter til vandet. Området indbyder til lange gåture i de hyggelige omgivelser.

Selve Blåvand og det omkringliggende område byder på et bredt udvalg af butikker og restauranter samt et væld af forskellige aktiviteter for hele familien. I kan bl.a. besøge bunkermuseet Tirpitz, Blåvandshuk Fyr eller Blåvand Zoo.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:212 / 3.498
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat Tæppe i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...