NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Oplev en skøn ferie på Kallesmærskvej i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Kallesmærskvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60588
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til dette skønne sommerhus på Kallesmærskvej 18 i Blåvand. Denne helt særlige bolig tilbyder alt, hvad I behøver til en afslappende og spændende ferie. Med plads til op til 6 personer kan I sammen nyde den smukke natur i Danmark. Lad jer fortrylle af dette hus’ enestående atmosfære, og oplev alt, hvad Blåvand har at byde på!

Hver morgen vil I blive mødt af den friske, klare luft, der er karakteristisk for regionen, og en gåtur gennem de maleriske landskaber vil hurtigt bringe jer i feriestemning. Blåvand byder på et væld af fritidsmuligheder, der gør jeres ophold varieret og spændende. Uanset om I søger afslapning eller eventyr – her er noget for enhver smag.

Komfortabel bolig i sommerhuset i Blåvand

Sommerhuset, der blev bygget i 2002, er 105 m² stort og kan rumme op til 6 personer. De tre soveværelser er udstyret med komfortable dobbeltsenge, og derudover er der en ekstra soveplads på loftet, så I alle kan slappe af efter en oplevelsesrig dag. I vil også blive mødt af en hyggelig stue med en brændeovn, der skaber en behagelig stemning på køligere aftener og en hjemlig atmosfære, perfekt til at trække sig tilbage med en god bog på regnfulde dage.

De rummelige værelser giver masser af plads til at brede sig ud og giver jer følelsen af virkelig at være ankommet. I vil elske at tilbringe tid her og vil se frem til at vende tilbage til jeres feriebolig efter hver oplevelsesrig dag.

Der er desuden gratis internet i hele huset, så I kan holde kontakten med omverdenen.

Moderne faciliteter til jeres komfort

I det fuldt udstyrede køkken finder I alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider, samt en opvaskemaskine, der gør rengøringen nemmere. Det åbne køkkenområde inviterer til fælles madlavning og hyggelige stunder, og til ekstra komfort er der ydermere en vaskemaskine, en tørretumbler og en varmepumpe, ligesom en separat fryser på 90 liter i huset giver rigelig plads til jeres forsyninger.

Badeværelset har gulvvarme og er udstyret med en sauna, hvor I kan slappe af efter en lang dag, og et ekstra gæstetoilet sørger for endnu mere bekvemmelighed. Faciliteterne lader intet tilbage at ønske, og I vil hurtigt opdage, at der er tænkt på alt for at gøre jeres ophold i huset så behageligt som muligt. Saunaen er et af højdepunkterne, som gør jeres ferie til en wellness-oplevelse.

Nyd og slap af på jeres egen grund

Sommerhuset ligger på en 1507 m² stor naturgrund, der er udstyret med havemøbler og tilbyder masser af plads til at nyde den friske luft. Jeres hund er også velkommen her – I må faktisk tage op til to hunde med. Stranden er kun 2000 meter væk og indbyder til lange gåture, og de nærmeste butikker ligger kun 850 meter væk – her I kan købe ind til jeres daglige behov. En anden fordel er ladestationen til jeres elbil, der sikrer en bekymringsfri ankomst og mobilitet under jeres ophold.

I vil elske de lune sommeraftener på terrassen, hvor I kan betragte stjernehimlen, og der er masser af plads til udendørsaktiviteter og spil, hvilket gør dette sommerhus særligt familievenligt. Nærheden til stranden gør det nemt med en spontan udflugt, og I kan nyde dagene ved vandet i fulde drag.

Sommerhuset i Blåvand – perfekt til jeres næste ferie

Vælg sommerhuset på Kallesmærskvej 18 i Blåvand og oplev, hvor komfortabel og afslappende en ferie i Danmark kan være. Det er det ideelle tilflugtssted for familier og venner, der værdsætter komfort og natur, og med sin 3+-stjernede vurdering og alle de fantastiske faciliteter, som dette hus tilbyder, vil I uden tvivl få et skønt ophold.

Book jeres ophold nu, og lad jer begejstre af det stråtækte sommerhus i Blåvand! Brug dagene på at udforske omgivelserne og vend hjem til jeres hyggelige feriehjem hver aften. I vil blive overraskede over, hvor hurtigt I vil føle jer hjemme her, og hvordan dette sommerhus bliver et sted for afslapning, hygge og rekreation. Tøv ikke længere – sommerhuset på Kallesmærskvej 18 i Blåvand venter på jer!

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.507
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...