NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Klassisk sommerhus med spa, anneks og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Søren Lassens Vænge 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60618
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

På Søren Lassens Vænge 15 i Blåvand venter dette fine sommerhus til 8 personer og 1 hund. Her kan I holde en afslappende ferie. Sommerhuset med anneks, der ligger afskærmet bag de omkringliggende træer, har blandt andet brændeovn, spa og sauna samt en indhegnet terrasse – perfekt for hundeejeren.

Har I en el-bil, kan I oplade den direkte ved feriehuset. Medbring eget ladekabel.

Klassisk sommerhus – kobl af med spa og sauna

Sommerhuset på Søren Lassens Vænge 15 emmer af sommerhusstemning med de træbeklædte vægge, den venlige indretning og den hyggelige brændeovn, der er placeret centralt i stuen. Stue, spiseplads og køkken er i åben forbindelse. Fællesmadlavning, spilleaftner og hyggelige filmaftner er blot nogle af de mange ting, I kan lave! Her er både danske kanaler og et Chromecast, så I har mulighed for at streame jeres yndlingsfilm. Udover den skønne brændeovn, hænger her også en energibesparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

Husets rummelige badeværelse er udstyret med både spa og sauna – her er der rig mulighed for at koble af og blive varmet godt igennem efter en gåtur langs vandet. Når timerne bliver sene, skal sovepladserne fordeles. I selve sommerhuset finder I 2 soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med en dobbeltseng samt en køjeseng, 70×190. De 2 sidste sovepladser er at finde i det fine anneks, som kan tilgås fra terrassen.

I feriehuset finder I desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I let kan friske håndklæderne op.

Indhegnet terrasse og grøn have til leg

Den fine træterrasse, som kan tilgås fra stuen, er lukket og skøn på solskinsdagene. Her står havemøbler og liggestole klar til jer! Her kan I nyde en dejlig frokost i solen, solbade og se børnene lege på plænen.

Den grønne plæne indbyder til timevis af sjov med alt fra fodbold, Spikeball eller kongespil. Til de mindste er her både sandkasse og gynger. Efter en dejlig dag kan I samles på terrassen til en dejlig middag, tilberedt på grillen.

Livlige Blåvand

Søren Lassens Vænge 15 er beliggende i den populære ferieby, Blåvand. Danmarks vestligste by med de brede sandstrande. En dejlig by med masser af spændende butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Området byder også på et glaspusteri, bolchekogeri, keramikværksted, ravsliberi samt flere museer. Der er også forskellige attraktioner i nærheden, som er et besøg værd. For eksempel Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum. Begge er absolut værd at se!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 2.119
Renoveret / Byggeår:2018 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...