NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Et hyggeligt sort træhus med pool og spa i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 35, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60622
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Hedetoftvej 35 venter jer et flot sort træhus, der med sine 155 m² giver masser af plads til op til otte personer. Uanset om I planlægger en afslappende ferie med familien eller en hyggelig tid med vennerne – dette feriehus midt i den smukke natur byder på mulighed for afslapning, oplevelser og aktiviteter.

Hyggelig stue til afslapning

Stuen i dette feriehus i Blåvand udstråler hygge og komfort. På køligere aftener sørger brændeovnen for varme og en behagelig atmosfære. Det flotte hvide køkken med induktionskomfur og ovn er moderne indrettet og står i åben forbindelse med stuen. To barstole ved køkkenøen indbyder til hyggelige madlavningsaftener. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, så du kan nyde mere afslapning efter middagen. Gulvvarme på badeværelset og en luft-vand-varmepumpe bidrager også til komforten.

Soveværelser til ethvert behov

Feriehuset råder over fire komfortable soveværelser. To dobbeltsenge og to enkeltsenge sikrer et godt sovemiljø og en køjeseng er især populær blandt børnene. Uanset om du rejser med børn, venner eller andre familiemedlemmer – her er plads til alle. Takket være den tilgængelige vaskemaskine og tørretumbler, behøver I ikke bekymre jer om frisk tøj.

Afslapning og sjov for hele familien

Et af højdepunkterne i dette feriehus i Blåvand er uden tvivl den 21 m² store swimmingpool, der tilbyder en forfriskende dukkert. Efter en lang dag på stranden kan I nyde en afslappende stund i boblebadet og lade sjælen hvile. Den store grund på 3000 m² giver masser af plads til leg og rekreation. Børnene kan boltre sig på gyngen og i sandkassen, mens du slapper af på terrassen og tænder op i grillen. Hertil kommer, at hunde også er velkomne – op til én hund er tilladt.

Beliggenheden af dette feriehus i Blåvand er fantastisk. Stranden ligger kun 2200 meter væk og inviterer til lange gåture og badeoplevelser. For dine daglige indkøb er der kun 900 meter til de nærmeste butikker. Der er også en carport til din bil, så du kan parkere sikkert og bekvemt.

Eventyr og oplevelser i Blåvand

Blåvand er ikke kun en idyllisk kystby, men også et paradis for opdagelsesrejsende og eventyrlystne. Start dagen med at besøge Blåvandshuk Fyr, hvorfra I kan nyde en fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet. Hvis I elsker vandreture, kan I udforske Blåvand Naturpark, som er kendt for sine klitlandskaber og skove. Historisk interesserede vil finde Tirpitz Museum særligt interessant, da det giver indblik i Anden Verdenskrig og den tyske besættelsestid. Familier med børn bør ikke gå glip af Blåvand Zoo, hvor der er mange dyr at beundre.

 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 3.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...