Firestjernet feriehus med swimmingpool, spa og sauna i Ho

4
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 22, Ho

- Sommerhusnr.: 61032
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervænget 22 i Ho står dette firestjernede feriehus klar til en ferie for op til 10 personer; et oplagt feriehus, hvis I er en stor familie, 2 familier eller en vennegruppe, der er på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie. Det nyrenoverede feriehus byder på en moderne indretning, og her venter jer desuden både swimmingpool, spa og sauna. I sommerhuset er 1 hund også velkommen på ferien!

Sjov i swimmingpool og afslapning i spa og sauna

Sommerhuset på Vestervænget 22 i Ho byder på noget for enhver smag. Her har I for det første en 23 kvadratmeter stor pool, hvor især feriens vandhunde helt sikkert vil komme til at tilbringe mange sjove og underholdende timer.

Er I mere til afslapning, er der også mulighed for det i feriehuset. I poolrummet er der ud over swimmingpoolen nemlig også en lækker spa, der inviterer til masser af afslapning i det varme, boblende vand, hvor I kan komme helt ned i gear. Efter en god gåtur gennem det smukke landskab eller langs skallingen, kan I få varmet musklerne igennem i feriehusets sauna, så I er klar til næste dag.

Lys og moderne indretning

Sommerhuset er gennemrenoveret, og når I træder indenfor, bliver I mødt af en lys og moderne indretning. Der hersker ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme og godt tilpas her!

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med stuen og spisepladsen, som tilsammen udgør alrummet. Alrummet er hjertet i feriehuset, og her kan I tilbringe hyggelige feriestunder med mad, spil og film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen.

I det 182 kvadratmeter store feriehus venter jer desuden 5 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi til de kommende feriedage. Soveværelserne er indrettet med i alt 3 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge. Feriemorgenerne begynder uden kø og kolde tæer takket være sommerhusets 2 badeværelser med gulvvarme.

Der er gode praktiske faciliteter i feriehuset, der hjælper jer med det praktiske husarbejde. I køkkenet hjælper opvaskemaskinen med opvasken efter madlavningen, og derudover er der vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med tøjvasken i løbet af ferien. Feriehuset råder også over  energibesparende varmepumper.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Fra sommerhusets alrum kan I træde ud på den store, åbne terrasse, hvor der venter jer havemøbler og liggestole, som I kan sætte jer godt til rette i på de solrige feriedage. Mens afslapning er i højsædet på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står en sandkasse og et gyngestativ klar til dem.

På terrassen kan I også samles til aftensmaden på de lune ferieaftener. Tænd op i gasgrillen, steg nogle saftige bøffer og nyd et godt glas vin til – sikke en afslutning på en dejlig feriedag!

Besøg Vesterhavet og feriebyen Blåvand

Når I holder ferie i sommerhuset på Vestervænget 22 i Ho, bor I ikke langt fra feriebyen Blåvand, som helt klart er værd at besøge. Her kan I blandt andet finde gode indkøbsmuligheder og skønne spisesteder, I kan slå et smut forbi, hvis I selv vil slippe for at lave mad.

I løbet af jeres ferie skal I selvfølgelig også en tur til Vesterhavet, der ligger 4 kilometer fra sommerhuset. Ved Vesterhavet indbyder de brede strande til lange gåture, mens de friske af jer kan snuppe en dukkert i havet på de varme sommerdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61032

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gepflegtes Haus, ein schöner Pool und Saunabereich
Ein Paradies für Kinder, Spielmöglichkeiten im Garten top
Auch unser Hund hat sich sehr wohl gefühlt
Schöne Terrasse mit allem was man braucht, auch tolle Liegen
Insgesamt sehr empfehlenswert…

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles, was man für einen erholsamen Urlaub braucht: einen tollen Poolbereich mit Sauna und Whirlpool, einen gemütlichen Wohn-/Essbereich und einen großen Garten mit vielen Spielmöglichkeiten für Groß und Klein. Absolut empfehlenswert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus. Gute Ausstattung.alles super. Küche mit allem was man braucht.Der Pool einfach super für die Kinder.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 2.507
Renoveret / Byggeår:2022 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...