Lækkert poolhus med spa inde og ude – skøn udsigt over Ho Bugt

3
icon
icon
icon

Søndertoften 15, Ho

- Sommerhusnr.: 61075
10 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset på Søndertoften 15 er renoveret i 2020 og har plads til 10 personer. Ideelt til et par familier eller nogle vennepar, som ønsker at holde en uforglemmelig vestkystferie sammen. Her kan I boltre jer i pool og spa både inde og ude, nyde den smukke udsigt over Ho Bugt eller gå en dejlig tur med hunden i det unikke landskab. Økonomi og forbrug er der tænkt på i forhold til varmepumpe, hurtigopvarmning af spa samt ladestik til el-bil.

Lys, rummelig og venlig indretning

Den store stue med spiseplads, sofagruppe og brændeovn bliver trafikknudepunktet i jeres feriehus. Her kan I spille brætspil eller trække jer tilbage med en god bog ved ilden fra brændeovnen imens andre er på vej til eller fra swimmingpool og spa eller sauna. Indretningen er lys og venlig med hvidmalede vægge og lofter samt lyse og rengøringsvenlige gulve. De brede vinduespartier giver et fint lysindfald, og du kan samtidig følge med i, hvad der sker på terrasserne. Det lyse poolrum med spa og sauna tiltrækker både vandhundene og dem, som trænger til en gang afslappende wellness. Ikke mindst i udespaen kan man slappe af i fred og ro samtidig med, at man nærmest inhalerer den vestjyske natur.  

Det velindrettede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med hjemmelavede måltider. Især lystfiskere vil glædes over den separate fryser på 160 liter – her er nok plads til en fisk eller to. Ved det lange spisebord kan I spille om opvasken, selv om -maskinen tager det meste. Feriehuset indeholder 4 soveværelser med komfortable dobbeltsenge samt 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer i forhold til, hvad der passer jer bedst. De 2 badeværelser med gulvvarme bidrager til, at der ikke behøver at være kø til tandbørstningen. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer.

Der er tænkt over energiforbruget

I poolrummet er installeret en energivenlig luft-til-vand varmepumpe, som holder vandet varmt. Samtidig pumpes vand fra poolen til spaen, når I skal bruge den, så den er hurtigt varm og klar til brug. Feriehuset har også en luft-til-luft varmepumpe, som bidrager til at spare på det almindelige strømforbrug i forbindelse med opvarmning. Desuden er der ladestik til jeres el-bil til rådighed ved sommerhuset.

Udenomsarealer, terrasse og udespa

Sommerhuset ligger for enden af et lukket vænge, og grunden grænser op til hul nr. 8 på den udfordrende 18-hullers golfbane i Ho. I kan boltre jer på den store naturgrund, som omkredser sommerhuset, med vikingespil, boldspil, sandkasse og gynger – eller I kan trække jer tilbage til den åbne terrasse nederst på grunden. Der er flere terrasser, hvor I dels kan slappe af i de komfortable havemøbler og liggestole, dels nyde et lækkert ophold i udespaen. Tænd op i grillen og nyd et duftende grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. Slut eventuelt af med et glas bobler, imens I slapper af i udespaen, mørket falder på og stjernerne titter frem.

Ferie ved Ho Bugt og Vadehavet

På den vestlige side af Ho Bugt ligger Ho midt i den vestjyske natur. Er I naturinteresserede, kan I være heldige at spotte dådyr eller andet kronvildt, træk- og vadefugle samt finde svampe og bær. Er I mere til strand og vand, kan I tage på udflugt til det unikke Skallingen, hvor den hvide sandstrand strækker sig så langt øjet rækker. I klart vejr kan I se til både Fanø og Esbjerg. På Ho Kro (husk at bestille bord) serveres Gourmet på Vestjysk og sæsonens råvarer tilberedes på bedste vis. Og et smut på 8 km fører jer til Blåvand, hvor I finder et utal af butikker, restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61075

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war soweit ok.
Was aber der größte Makel war, das in dem kleinen Bad keinerlei Ablagemöglichkeiten/ Schränke sind. Für 8 Personen muß das zweite Bad voll nutzbar sein um Konflikte zu vermeiden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Freundlich und praktisch eingerichtetes Haus für 10 Personen, sehr schöne Terrasse mit Sitzecke und Blick zur Ho Bucht

DE
D.
sagde , Bovenden

Wir haben mit 6 Erwachsenen und 4 12 jährigen Jungen dies Ferienhaus mit Pool, Sauna und Whirpool für eine Woche gemietet und haben uns gut erholt. Die Kids haben den Pool und die Sauna voll ausgekostet und hatten ihren Spaß. Er hat eine gute Größe und durch die Glastür zur Wohnküche hat man immer einen Blick zum Pool. Die Küche ist zwar klein, hat aber alles was man benötigt und man kann gut Essen für 10 Personen zauber. Der Esstisch könnte ein kleines Stück größer sein, dann ist es mit 10 Personen nicht ganz so kuschelig beim Essen. Der Ofen gibt eine mollige Wärme für die Wohnküche ab so das man keine weitere Heizung benötigt. Das Sofa ist bequem und für Schlechtwetter gibt es einen Fernseher. Die 5 Schlafzimmer haben alle vernünftige Betten und einen Kleiderschrank, die für 1 Woche Urlaub voll ausreichend sind. Die Badezimmer sind in die Jahre gekommen, aber okay. Nur der Duschvorhang stört etwas, der klebt immer am Po 🙂 . Schön wäre wenn die Fenster und Türen besser dicht wären, denn morgens steht immer Feuchtigkeit in den Fenstern. Nach Lüften und Heizen geht es zwar wieder, ist aber auf Dauer nicht gut. Auf der Terasse gibt es ausreichend Sitzmöglichkeiten um den tollen Ausblick zu genießen und zwei Grills um lecker zu grillen.
Alles im allen hatten wir eine schöne Woche und würden das Haus wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...