10 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Max 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på Skallingen, Ho Plantage og Golfbane ligger dette dejlige poolhus med udespa på Søndertoften 15. Sommerhuset er løbende renoveret, sidst i 2020, og her er der plads til den store familie på op til 10 personer og 2 hunde. Er man to familier, som gerne vil på ferie sammen, er dette også en mulighed. Ferieboligen indeholder nemlig 5 gode soveværelser, 2 badeværelser, en hyggelig stor stue, et køkkenalrum og ikke at forglemme det store lyse poolrum, hvor der både er en dejlig 20 kvadratmeter stor pool, spa og ikke mindst adgang til sauna.

Feriehus der emmer af hygge med brændeovn og god udenomsplads

Sommerhuset ligger for enden af et lukket vænge, og grunden grænser op til hul nr. 8 på den udfordrende 18-hullers Golfbane i Ho. Rundt om ferieboligen er der en stor grund, som I kan boltre jer på. For de mindste er der både sandkasse og gynger – og en udespa hvor I kan nyde et koldt glas bobler under stjernehimlen. De voksne kan tænde op i grillen på den lukkede terrasse og tilberede et af dagens måltider. Terrassen og området indbyder til, at I bare bliver siddende uforstyrret og nyder et stille glas imens dagen går på hæld. Når det bliver tid til at trække indenfor, kan man tænde op i brændeovnen samles omkring det store spisebord, spille et spil og snakke om dagens mange indtryk.

I huset finder I også alle moderne bekvemmeligheder, som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe samt gulvvarme på badeværelserne.

Vadehav, Vesterhav, Plantager, Skallingen og natur uden ende

På den vestlige side af Ho Bugt ligger Ho midt i al den dejlige natur. Der er rig mulighed for at gå lange ture i de omkransende plantager – her kan I være heldig at se nogen af områdets mange dådyr samt finde både svampe og bær. Er I mere til strand og vand, kan I tage på udflugt til det unikke Skallingen, hvor den hvide sandstrand strækker sig så langt øjet rækker. I klart vejr kan I endda se til både Fanø og Esbjerg.

Er I i Ho, skal I unde jer selv et besøg på Ho Kro (husk at bestille bord). Her serveres Gourmet på Vestjysk og sæsonens råvarer bliver bearbejdet på bedste vis.

Et lille smut på ca. 8 kilometer og så står I midt i Blåvand, hvor I finder et utal af specialbutikker, caféer, restauranter og dagligvarebutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61075

D.
sagde , Randers NV

Super fint sommerhus, med plads til os alle, inklusiv hunden. Der er hvad man har brug for, særligt service. Gode hårde hvidevarer. Fine badeværelser. Lækkert med både pool,inde- og udendørs spa. Skøn udsigt til golfbaner. Og så er det hyggeligt med rådyr der kommer forbi og vil fodres.
Kan varmt anbefales.Dejlige udeområder, med stor trampolin,gyngestativ,sandkasse og bolster.
Stor terrasse med gode havemøbler.
Lækker udsigt til golfbanerne fra ude spaen.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...