Skønt aktivitetshus i Ho med vildmarksbad, sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Hedevej 73, Ho

- Sommerhusnr.: 61079
10 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Hedevej 73 i Ho finder I dette skønne aktivitetshus til 10 personer. Sommerhuset byder på alt, hvad I skal bruge til en sjov, afslappende og hyggelig ferie. For blot at nævne nogle af feriehusets highlights er der billard, bordfodbold, air hockey, spabad, sauna og vildmarksbad. Skulle I ønske mere aktivitet, er der gratis adgang til SportsPark Blåvandshuk Svømmehal og Ho Ferie & Aktivitetscenter med både bade- og legeland. Desuden er det tilladt at medbringe op til 2 hunde i sommerhuset, så jeres firbenede venner kan nyde ferien med jer.

Aktivitetsrum med stort udvalg

Et af sommerhusets samlingspunkter er det store aktivitetsrum, der byder på et bredt udvalg af sjove spil til hele familien. Her kan I både kaste jer ud i billard, air hockey, bordfodbold og dart. Hvad med at finde familiens spillemester i en sjov og spændende turnering?

Stort sommerhus med sauna og spabad

Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet, og i alrummet er der et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier mod terrassen. I stuen er der en brændeovn, som ikke blot spreder varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning. Måske I trænger til afslapning på sofaen og nyde en god film, som I kan streame via sommerhusets chromecast? Som et ekstra plus er der fjernsyn i alle værelser, så I kan se noget forskelligt.

I sommerhuset er der desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Sommerhusets sovepladser fordeler sig på 4 rummelige soveværelser med dobbeltsenge samt en hyggelig hems, som især vil glæde børnene.

Feriehuset har 2 gode badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene er indrettet med spabad og sauna til afslapning og velvære. I sommerhuset er der desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Dejligt udeområde med vildmarksbad, sandkasse og legestativ

Sommerhusets udearealer vil uden tvivl være jeres favoritsted på en varm sommerdag. Her kan I nyde solen fra terrassen, mens børnene leger på den store grund. Her er der god plads til boldspil, og ved sommerhuset er der både sandkasse, legestativ og trampolin.

Et af feriehusets absolutte highlights er vildmarksbadet, som indbyder til masser af afslapning. Her kan I nyde den friske luft i det varme vand – også selvom vejret måske ikke viser sig fra sin bedste side.

Ferie i Ho nær Blåvand

Sommerhuset ligger i Ho, der er tæt ved Vesterhavet og ikke mindst feriebyen Blåvand. Det er naturligvis oplagt at tage en tur til Blåvand i løbet af ferien, men Ho har også selv meget at byde på. Her kan I bl.a. spille golf, fiske i put and take-søer eller bade i vandlandet ved Ho Ferie- og Aktivitetscenter.

Desuden er Ho et naturskønt område med klitplantager og afmærkede ruter til vandreture.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 2.500
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...