Dejligt nyrenoveret feriehus med sauna, pool og spa til 6 personer

4
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 11, Ho

- Sommerhusnr.: 61093
6 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en 2771 m2 plænegrund ligger dette dejlige feriehus, som er blevet renoveret i 2023, og venter på at give op til 6 personer og deres hund en skøn ferie i fred og ro i Ho. Ferien her kan tilbringes med leg og sjov i haven eller i den skønne pool-afdeling med både sauna, 2-personers spa og 21 m2 pool. Derudover har huset udstyr som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe og ladestander (husk ladekabel/adapter).

Godt disponeret feriehus med hyggegaranti

De 118 m2 er indrettet godt og uden spildplads, så alle kvadratmeter kan bruges på hygge og samvær. Vinkelkøkkenet er udstyret med alle nødvendige hvidevarer: opvaskemaskine, mikroovn, ovn og induktionskogeplade og vender ud mod feriehusets fællesrum.

Her er både spiseplads med plads til feriens lækre måltider og bræt- eller kortspil til gruppens spillefugle, og hyggehjørnet med de komfortable sofaer, der lokker til hygge ved brændeovnen.  Et ekstra tip: brug den energivenlige varmepumpe til at opretholde en behagelig temperatur.

Feriehuset rummer 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng og de to andre har enkeltsenge. De ligger alle tæt på det nye og moderne badeværelse og gæstetoilettet med vaskesøjlen.

Velindrettet til vandhunde

Den flotte afdeling med spa, pool og sauna vil kunne fornøje de vandglade gæster i mange timer, og skulle en af jer trænge til en pause, er der direkte kig ud i poolrummet fra stuen, så I kan følge med i løjerne.

Stor åben, men dog afskærmet grund tæt på by og aktiviteter

Hele den 2771 km store grund er omkranset af træer, så I kan sidde ugeneret på den store træterrasse og nyde solen og udelivet. De mange terrasser indbyder til gode måltider fra grillen og afslapning på liggestolene. På grunden er der god plads til leg med hunden eller for børnene, der også kan brænde lidt energi af i lege- og gyngestativet.

Den gode og rolige beliggenhed midt i naturen på Vestervænget 11 giver jer fred og ro og måske endda besøg fra skovens dyr og fugle. Alligevel er bylivet i Blåvands travle hovedgade med restauranter og butikker ikke langt væk, ligesom hele Vestkystens attraktive aktiviteter er inden for kort køreafstand. Tag for eksempel tur til det nye FLUGT museum i Oksbøl eller kør en tur på stranden ved Vejers Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61093

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem sehr guten Zustand und für 4 Personen optimal. Der große Pool war für die Kinder (9 und 12 Jahre alt) super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes,sauberes Ferienhaus in traumhafter Umgebung. Einkaufsmöglichkeiten und Strand mit dem Auto gut erreichbar.
Reibungsloser Ablauf bei der Schlüsselübergabe,obwohl wir früher abreisen mussten.
Preisleistungsverhältnis wirklichvsehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein aber fein und ausgestattet mit dem meisten was man so braucht.
Der Pool ist schön groß und war bei anreise sehr angenehm warm.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.771
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...