Lyst og familievenligt feriehus med pool i rolige Ho

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 8, Ho

- Sommerhusnr.: 61118
12 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Beliggende i et roligt område finder I dette dejlige store poolhus til 12 personer og to hunde. Et lyst og moderne feriehus perfekt til den store familieferie! Her er I sikret afslapning og timevis af sjov med indendørs swimmingpool, spa og sauna. Udenfor er en stor have med plads til leg og 6 km har I til livlige Blåvand.

Ved feriehuset er det muligt at oplade el-bilen, såfremt eget kabel medbringes.

Moderne og rummeligt feriehus til familieturen

Velkommen til Vestervænget 8 – her ligger dette lyse og venlige sommerhus, der byder på masser af plads. Et feriehus der er oplagt og helt fantastisk til den årlige familietur, for her kommer I bestemt ikke til at kede jer! Her er en rar atmosfære, hvor man hurtigt føler sig hjemme og kan tilbringe en dejlig ferie med de nærmeste! Her finder I to gode badeværelser, fem soveværelser og en hems, hvor der er plads til to sovende gæster.

Højdepunkterne for dette dejlige feriehus er det det opholdsrum, hvor stue og køkken er i åben forbindelse, og selvfølgelig poolrummet. Her er den 23 m2 store swimmingpool samt spa og sauna til afslapning. Her er I sikret mange dejlige stunder uanset vind og vejr – poolen indbyder til både vandplaskeri, boldspil og dykning. Senere kan I alle samles omkring det lange spisebord. Lad opvaskemaskinen klarer oprydningen, mens I slænger jer i den komfortable sofa. Pop popcornene, spil brætspil eller se film, mens brændeovnens varme breder sig i rummet.

For at holde energiomkostningerne nede, finder I både en varmepumpe i opholdsrummet samt en til drift af poolen. Praktisk har I også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Barneseng og højstol til de mindste findes desuden allerede i feriehuset.

Skønt børnevenligt udendørsareal

I ly bag træer ligger feriehuset på en stor naturgrund. Her er så dejligt og virkelig tænkt på at få skabt et uderum for både store og små! Der er flere dejlige terrasser rundt om feriehuset, så I kan nyde solskinstimerne. Den flade græsplæne er perfekt til fodbold eller kongespil. I haven er en stor nedgravet trampolin, en sandkasse og et legetårn med både gynger og rutsjebane! Mens ungerne hopper rundt, kan der solbades og slappes af på terrassen.

Om aftenen står menuen på grillmad. For tændt op i grillen og tilbered et lækkert måltid sammen med et køligt glas rosé. Måske skal I grille fisk, som I selv har fanget? I så fald finder I en udendørsvask, hvor I nemt kan rense og filetere dem.

Idylliske Ho og oplevelser i Blåvand

Sommerhuset ligger i naturreservatet Ho er kendetegnet ved masser af skov og klitområder, og området er bygget op med gode vandre- og cykelstier, så I kan nyde naturen og den friske luft på gåben eller den tohjulede. Selvom Ho er et roligt ferieområde, er her mange aktiviteter, bl.a. en god fiskesø, hesteudlejning, en golfbane, bowling i Ho Ferie og Aktivitetscenter plus en spændende fodboldgolfbane.

Cirka 6 km har I til den populære ferieby, Blåvand. En dejlig by med masser af spændende butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Området byder også på et glaspusteri, bolchekogeri, keramikværksted, ravsliberi samt flere museer. Der er også forskellige attraktioner i nærheden, som er et besøg værd. For eksempel Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum. Begge er absolut værd at se!



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:183 / 2.465
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...