Moderne wellness-poolhus med udespa og sauna i Ho

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Vesterballevej 34A, Ho

- Sommerhusnr.: 61146
8 pers.
Antal personer
5400 m.
Nærmeste strand
5900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 19
Swimmingpool
7 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette nybyggede (2019) luksuriøse poolhus på Vesterballevej 34 A i Ho ved Blåvand er det perfekte valg til jer, der godt kan lide lidt ekstra luksus og oplevelsen af vestkystens rå natur. Her er der bestemt ikke noget, der mangler!

Udendørs spa, pool, sauna og fred

Dette luksushus byder på plads til op til 8 personer og er perfekt til både den store familie eller vennepar, der gerne vil holde en luksuriøs ferie ved Vesterhavet. Indretningen har både komfort, et moderne præg og den klassiske skandinaviske hygge.

Der er naturligvis en brændeovn, som sørger for hygge og varme på de kolde årstider. Sovepladserne er fordelt på fire gode soverum, og feriehuset rummer i alt to badeværelser, plus en brusekabine og sauna med tilgang fra poolafdelingen. Fælles madlavning, afslapning, spadsereture, shopping og strandture – der er klart fokus på afslapning og samvær i de smukke omgivelser.

Udvendigt finder I en fantastisk lækker terrasse med udendørs spabad, hvor alle feriegæster uden problemer finder en plads i solen.

Ho, Blåvands lille oase

Ho-bugten byder på udsigt mod Esbjerg såvel som panoramaudsigt over Vesterhavet. Der er mulighed for lange gåture i den smukke natur, for eksempel på halvøen Skallingen eller i de omkringliggende plantager. Her er der god læ fra den ellers rå vestenvind og lyngklædte omgivelser med chance for at få et glimt af skovens dyr. Det er også muligt at tage en cykeltur gennem plantagerne.

Blåvand ligger kun få minutters kørsel væk, så I hurtigt kan hente friskt morgenbrød eller købe ind til dagen. I kan også besøge Blåvandshuk Fyr og nyde den unikke udsigt ud over den smukke vestkyst – Danmarks vestligste punkt.

 

Huset lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61146

D.
sagde , Danmark

Skønt skønt hus, rent og velholdt.

D.
sagde , Middelfart

Dejlig hus , ejer har sans for detaljer , super indretning , samlet set er helt perfekt og dejligt hus

D.
sagde , Bindslev

Super feriebolig. Perfekt indretning. Velegnet for 2 familier eller voksne vennepar, der bare ønsker et ophold med hygge og natur.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:208 / 2.000
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...