Sommerhus i Ho til 6 personer med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 2, Ho

- Sommerhusnr.: 61198
6 pers.
Antal personer
3700 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at koble af fra den travle hverdag i rolige omgivelser? Så er dette sommerhus på en stor og ugeneret grund i Ho tæt på Blåvand helt sikkert værd at se nærmere på! Det fine feriehus har plads til 6 personer, og med en moderne indretning med blandt andet sauna og spabad er rammerne sat for en skøn og afslappende ferie midt i den grønne natur.

Moderne og rummeligt feriehus med sauna og spabad

Sommerhuset på Vestervænget 2 byder på 125 kvadratmeter og plads til hele familien eller venneflokken. Her sørger lyse træfarver og store vinduespartier for, at det midlertidige hjem føles endnu større og mere rummeligt, og det enkle og moderne interiør sætter prikken over i’et i indretningen.

De 6 sovepladser fordeler sig på 4 soveværelser, alle med god opbevaringsplads, så I kan få pakket alle feriesættene ud af kufferten. Det største af feriehusets 2 badeværelser er indrettet med både sauna og spabad, så I har mulighed for at nyde godt af lidt ekstra wellness på ferien.

Med gode praktiske faciliteter er de huslige pligter hurtigt overstået, og I kan læne jer tilbage og nyde ferietiden, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen efter aftensmaden, eller vaskemaskinen sørger for, at græspletterne på ungernes bukser hurtigt går af igen.

Ugeneret beliggenhed på stor og velholdt sommerhusgrund

Sommerhuset ligger på en 3.200 kvadratmeter stor og velholdt grund, der er omgivet af høje træer, så I er godt afskærmet fra omverdenen. Børnene vil elske at tumle rundt på den store græsplæne, mens I slapper af på terrassen eller gør aftensmaden klar på grillen.

Feriematriklen ligger i Ho, som er et roligt og naturskønt ferieområde, der samtidig kun befinder sig en kort køretur fra badestranden Hvidbjerg Strand og Blåvands velbesøgte ferieby. Her kan I altså både nyde freden og roen, tage på shopping i Blåvand og planlægge spændende udflugter til de nærliggende seværdigheder – såsom bunkermuseet Tirpitz, halvøen og naturvidunderet Skallingen og den hyggelige Blåvand Zoo.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61198

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes ruhiges Ferienhaus. Es ist alles vorhanden, was gebraucht wird. Uns hat es dort sehr gut gefallen. Bei unserer Ankunft war alles sehr sauber.

DK
D.
sagde , Danmark

Et fantastisk hus der har alt hvad man kan ønske. Huset var meget rent og meget hyggeligt. Det er et af de pæneste og bedste huse vi har været i.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet. Alles war top in Ordnung.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 3.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...