Hyggeligt sommerhus med sauna til 6 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Hedevej 81, Ho

- Sommerhusnr.: 61377
6 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
5600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette sommerhus på Hedevej 81 i Ho, der er renoveret i 2022, emmer det af hygge, og her kan op til 6 personer holde en dejlig ferie ved Vesterhavet. Udover masser af hyggelig stemning byder sommerhuset på en skøn sauna, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Op til 2 hunde er også hjerteligt velkomne i feriehuset!

Hyggelig og afslapningsfyldt ferie – badeværelse med sauna

Når I tager på ferie i sommerhuset på Hedevej 81 i Ho, vil I kunne holde en hyggelig og afslapningsfyldt ferie. Allerede når I træder ind i feriehuset, vil I opleve den hyggelige stemning og dejlige ferieatmosfære, der er i feriehuset.

Feriehuset rummer 3 soveværelser, som I kan fordele jer på, når der skal samles ny energi til den kommende feriedag. 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltsenge, og i det tredje soveværelse finder I 2 enkeltsenge.

Sommerhuset har 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så ingen skal starte dagen med kolde tæer. Fra badeværelset har I desuden adgang til sommerhusets sauna, hvor I har masser af afslapning i vente i den dejlige varme. Der er heller intet som en tur i saunaen efter en frisk gåtur i naturen eller ved Vesterhavet.

Alrummet i feriehuset forener køkken, stue og spisestue, og det vil uden tvivl blive jeres store samlingspunkt på ferien. Vær sammen om madlavningen i køkkenet, sjove spil ved spisebordet eller spændende film i tv’et. Alt sammen akkompagneret af brændeovnen, der med sin knitren og varme skruer op for feriestemningen.

Skønt udeområde med åben terrasse, sandkasse og gynge

Udendørs venter jer et skønt udeområde, hvor der er noget for både voksne og børn. Til børnene er der en sandkasse, de kan bygge store sandslotte i, samt et gyngestativ, hvor de kan få sus i maven dagen lang.

Mens børnene har fuld gang i legen i haven, kan I andre finde jer en god plads i solen på terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Som aftenen så småt begynder at nærme sig, kan I tænde op i grillen og gøre klar til aftenens grillmiddag med lækre bøffer og god vin.

Skønne oplevelser inden for kort rækkevidde

Ho ligger ikke langt fra feriebyen Blåvand, hvor der er mange skønne oplevelser for store og små. Her kan I blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er Danmarks vestligste punkt. Fra toppen af fyrtårnet venter jer en fantastisk udsigt over området.

En anden skøn ferieoplevelse, I har i vente på jeres ferie i Ho, er Vesterhavet. På alle tider af året er Vesterhavet værd at besøge, hvor I kan gå lange ture langs stranden. Om sommeren er det desuden skønt med en frisk dukkert i vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61377

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus, mit allem ausgestattet was man für einen erholsamen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön ruhig gelegen mit Blick auf einen Streifen Wald aus dem sogar Rehe auf das Grundstück kommen. Natur pur. Gute Einrichtung und gute Möblierung. Schöner Garten mit Kletterturm und Schaukel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist allgemein sehr gut gepflegt und es ist alles vorhanden, was man braucht, und zwar in ausreichender Menge.
Das Baddesign lässt zwar erkennen, dass es kein Neubau mehr ist, aber es ist trotzdem alles in Ordnung, sauber und funktioniert. Die übrigen Räume sind hell, freundlich, frisch renoviert und der Wohnraum ist modern möbliert. Die Betten in den Schlafzimmern sind zugleich angenehm weich und trotzdem fest, also nicht ausgelutscht, so dass man sehr gut schläft.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.734
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...