Skønt feriehus med brændeovn på Fanø

3
icon
icon
icon

Ved Skoven 10, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71001
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Som ferieadressen Ved Skoven 10 antyder, er dette sommerhus idyllisk beliggende ved en lille skov på Fanø. I sommerhuset er der plads til 4 gæster og 1 hund. Brændeovnen i feriehuset sørger ikke blot for god varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning. Fra sommerhuset er der 900 meter til stranden, der indbyder til gode gåture langs vandet.

Hyggeligt opholdsrum til gode stunder

Hjerterummet i sommerhuset er den hyggelige stue med loft til kip og en fin indretning med sans for detaljerne. Her kan I sætte jer godt til rette i sofaen, mens brændeovnen knitrer, og I ser en god film i fjernsynet. Sommerhuset har danske tv-kanaler. Her er også en alkove til afslapning, og som et ekstra plus er der en energibesparende varmepumpe i feriehuset.

Spisepladsen og køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan lave forskellige ting, men på samme tid være samlet. Ved spisebordet vil I helt sikkert få nogle gode stunder, hvad enten det er til middagen eller et sjovt spil.

Sommerhusets badeværelse er med gulvvarme, og her er desuden en vaskemaskine til jeres rådighed. De 4 sovepladser fordeler sig på 2 gode værelser – begge indrettet med dobbeltseng.

Flot naturgrund til privatliv og afslapning

Sommerhuset ligger på en 1900 m2 stor naturgrund omgivet af buske og træer. Her kan I nyde privatlivet på den store terrasse, som er delvist overdækket og afskærmet. Terrassen strækker sig fra østsiden, mod syd og helt om til den vestlige side af sommerhuset, så I hele dagen har mulighed for at nyde varmen fra sommersolen.

Læn jer tilbage i havemøblerne, nyd en kop kaffe og en god bog, mens fuglene kvidrer i baggrunden. Feriedagen afsluttes naturligvis med en god middag på terrassen, som I kan tilberede på feriehusets grill.

Ferie på vadehavsøen Fanø – naturoplevelser og meget mere

Færgeturen fra Esbjerg til vadehavsøen Fanø tager omkring 12 minutter. Allerede under overfarten vil I opleve den smukke natur med sandbanker, hvor sælerne ofte hviler sig. Sommerhuset ligger i det rolige Fanø Bad, som byder på små butikker med lokale specialiteter og kulinariske oplevelser for enhver smag.

Der er også lokale aktiviteter som golf, minigolf, tennis og selvfølgelig den smukke sandstrand, der blot ligger 900 meter herfra. Her kan I nyde solen, svømme, bygge sandslotte og dyrke vandsport. Det er også muligt at tage bilen med helt ned til stranden og køre i sandet.

Fanø er også perfekt til cykling. Der er smukke cykelstier fra Nordby i nord til Sønderho på den sydlige del af øen, og I kan derfor nemt udforske Fanø på de to-hjulede.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2020 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...