Feriehus til 6 personer med sauna i skønne Fanø Bad

4
icon
icon
icon
icon

Nørre Meldbjergdal 11, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71015
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter ø-ferie i naturskønne omgivelser? Så kunne dette klassiske feriehus danne den perfekte ramme om jeres ferie på skønne Fanø. Feriehuset er beliggende på en smuk klitgrund på Nørre Meldbjergdal 11 og ligger dejligt ugeneret for enden af en blind vej. De veludnyttede 85m2 indeholder rigeligt plads til 6 personer – og den store rummelige terrasse skaber endnu et beboelsesområde, hvor I kan nyde de skønne sommerdage uanset vejr, da terrassen også er delvist overdækket.

Åbent opholdsrum med plads til hele familien – badeværelse med sauna

Det velholdte sommerhus er indrettet således, at hele familien kan tilbringe tid sammen, også selvom I foretager jer noget forskelligt. Det rummelige opholdsrum indeholder stue, spiseplads og et veludstyret køkken og er indrettet med komfortable møbler. Her er der også bygget en lille alkove, som er det perfekte tilflugtssted for børn, hvor de kan lege, læse eller slappe af, mens maden tilberedes.

Feriehuset råder over 2 soverum, hvoraf det ene er indrettet med 2 stk. 90x200cm enkeltsenge. Det store soveværelse indeholder 2 stk. sammensatte 90x200cm elevationssenge. Her kan I lægge jer tilrette med en god bog inden sengetid og koble af efter feriedagen med sjove aktiviteter. Badeværelset er med gulvvarme og indeholder en kombineret vaskemaskine og tørretumbler samt en lækker sauna, hvor I rigtigt kan læne jer tilbage og slappe af i krop og sjæl.

Opvarmningen af feriehuset er hurtig og effektiv i form af en moderne varmepumpe, som sørger for energibesparende opvarmning. Alternativt kan I tænde op i brændeovnen og nyde den stille knitren i baggrunden, mens flammernes skær danser på væggene.

Storslået udeområde med fantastisk terrasse

Udover et fantastisk feriehus får I her et helt særligt udemiljø. Feriehuset på Nørre Meldbjergdal 11 ligger ugeneret og smukt indlejret i de grønne klitter, hvilket giver jer ekstra privatliv. Rundt om feriehuset er der indrettet flere små terrasseområder, så I altid vil kunne finde en solrig eller skyggefuld plet.

Den primære, aflukkede terrasse strækker sig langs 3 af feriehusets sider, så familiens mindste kan lege frit uden bekymringer. Med udgang fra den lukkede terrasse er der bag feriehuset på nordsiden indrettet en hyggelig terrasseplatform med udgang til sandkasse og legetårn med gynge og rutsjebane.

Når duggen falder på, kan I rykke terrassehyggen ind under den overdækkede del af terrassen, hvor der også er en terrassevarmer. Hele terrassen er udstyret med pæne, komfortable havemøbler, solvogne samt en gasgrill, så I kan nyde aftensmaden i det fri.

Fanø Bad – idyllisk natur, bred sandstrand og ren feriestemning

Den lille ø Fanø er beliggende midt i Vadehavet ikke langt fra Esbjerg. Med færgen kan du komme til øen, som også er hjemsted for mange fugle, sæler og andre vilde dyr, på få minutter. Stranden ved Fanø Bad ligger blot 1000 meter fra feriehuset og er med nedkørsel i bil, som især er praktisk, hvis I har børn eller dårligt gående med. Fra Fanø Bad kan I køre langs stranden helt ned til Sønderho i syd.

Blot 600 meter fra feriehuset ligger en købmand, hvor I kan købe de gængse dagligvarer. Er I ude efter shopping, har I mange muligheder i Nordby, hvor der venter jer et væld af butikker, caféer og restauranter. Alternativt kan I tage en udflugt til Esbjerg, Danmarks 5. største by. Ikke langt fra færgelejet ligger den lange gågade, der fører direkte ned til et stort center.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71015

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist praktisch geschnitten und mit der umlaufenden Terrasse kann man zu jeder Zeit draußen die Sonne genießen. Die überdachte Grillecke lädt zu hyggeligen Abenden ein, die nicht abrupt enden müssen.
Mit dem Ofen und der Wärmepumpen hat man es im Wohnzimmer schnell kuschelig warm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr ruhig die Terrasse ist sehr gut aufgeteilt
Besonders war der Unterstand mit dem Möbeln
Sehr gut ausgestattet
Die Inneneinrichtung ist sehr gut abgestimmt
Das Bad modern und gut aufgeteilt
Ein schönes Haus insgesamt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war fantastisch. Komplett ausgestattet mit den notwendigen Geräten und Küchen Equipment. Die Lage ist sehr abgeschieden und ruhig, das haben wir unglaublich genossen. Mitten in der Natur sich entspannen, mehr braucht man nicht. Die Sauna haben wir jeden Tag benutzt, herrlich. Wir gehen sehr erholt nach Hause. Vielen Dank!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2019 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...