Hyggelig ferielejlighed til 2 personer – 150 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Golfvejen 2B, 202 st, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71026
2 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 150 meter fra stranden står denne hyggelige ferielejlighed klar til en ferie for 2 personer. Dermed er den hyggelige ferielejlighed på Golfvejen 2B, 202 st i Fanø Bad, der er renoveret i 2021, et oplagt valg, hvis I er et par, som vil holde ferie på Fanø. Træk stikket, og nyd en ø-ferie langt væk fra hverdagens stress og jag, og nyd den smukke natur og kultur som Fanø har at byde på.

Hyggelig og lys indretning

I ferielejligheden på Golfvejen 2B, 202 st i Fanø Bad er rammerne sat for en hyggelig ferie for parret, der vil holde ferie på Fanø. Allerede når I træder ind i ferielejligheden vil I opleve den lyse og hyggelige indretning, som I hurtigt vil føle jer hjemme i.

Ferielejligheden, der er 37 kvadratmeter stor, blev renoveret i 2021, og her har I et hyggeligt alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet, og hvor I kan tilbringe mange skønne feriestunder med madlavning, spil og film.

Derudover har I 1 soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng, hvor I kan få samlet ny energi til jeres kommende feriedage på Fanø. Desuden er der 1 badeværelse i ferielejligheden, der er udstyret med gulvvarme, så I ikke skal fryse fødderne fra morgenstunden.

Skøn terrasse med havemøbler – 150 meter til stranden

Fra ferielejlighedens alrum kan I træde ud på den skønne terrasse, der er delvist overdækket. På terrassen står der havemøbler til jeres rådighed, som I kan finde jer godt til rette i, mens I nyder solen og ferien. Her kan I også nyde aftensmaden på de lune ferieaftener.

Fra ferielejligheden har I kun 150 meter til stranden, som I hurtigt kan nå til fods. På stranden kan I nyde lange gåture i den friske luft, samle rav, flyve med drage og meget mere.

Når I skal til Fanø, går turen over Esbjerg, hvorfra I skal med færgen. Færgeturen varer blot 12 minutter, og så er I fremme på Fanø, og ferien kan gå i gang!

Det siger vores gæster om sommerhuset 71026

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ideal für 2 Personen und hat hat alles was es braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine für zwei Personen ausreichende Ferienwohnung, eine ruhige Unterkunft mit zentraler Lage auf der Insel, die Ausstattung war top und die Wohnung sehr pragmatisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, nettes Apartment in Strandnähe und ruhiger Anlage. Sehr saubere Anlage mit netten, meist dänischen Nachbarn. Sehr geschmackvoll eingerichtet und ideal für 2 Personen.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:37
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, klinker i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...