Dejligt feriehus med spa og sauna på Fanø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovly 19, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71033
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Leder I efter dejligt feriehus med en hyggelig og moderne indretning. Så er dette dejlige feriehus til 8 gæster på Skovly 19, Fanø, et godt bud! Et komfortabelt og funktionelt indrettet feriehus, hvor der er god plads både inde og ude på den smukke ugenerte naturgrund. Hjertelig velkommen!

Rummeligt feriehus med stort opholdsrum til fælles hygge

Med plads til 8 personer og 127 kvadratmeter at udfolde sig på, tilbyder dette hus både komfort og moderne faciliteter. Her er 4 gode soveværelser, 2 fine badeværelse og vigtigst et stort alrum, hvor I alle kan samles.

I hjertet af Skovly 19 er den rummelige stue med brændeovnen, der indbyder til afslapning og samvær. Her kan familie og venner samles omkring varmen fra ilden eller nyde en film via Chromecast efter en aktiv dag. Her er højt til loftet og en moderne indretning, der sammen skaber en behagelig atmosfære. I forlængelse af stuen finder I det lange spisebord og et samtalekøkken, hvor I sammen kan skabe nogle gode retter, der samler familien om bordet.

Sommerhusets ene badeværelse er udstyret med sauna og boblebad, perfekte til en afslappende stund. Også her finder I både vaskemaskine og tørretumbler, der sørger for at friske håndklæderne op under feriens løb.

Dejlig have med overdækket terrasse og udebruser

Den overdækkede terrasse og den naturskønne grund omkring feriehuset tilbyder masser af muligheder for at nyde ferien i det fri. Her kan I arrangere hyggelige grillaftner, slappe af i solen eller spille spil. Mon ikke I også kan få arrangeret en fodboldkamp eller lignende på den grønne plæne?

Med kun 900 meter til vandet, vil I helt sikkert få mange gode minder her. Gå lange ture, flyv med drage eller bliv kølet af i vandkanten – mulighederne er mange. Med den korte afstand til Vesterhavet, er I så heldige at have en udebruser ved feriehuset. Her kan I nemt og bekvemt få skyllet sandet væk efter mange dejlige timer på stranden. Praktisk er Skovly 19 også kun 400 meter fra indkøb – en praktisk placering for både daglige ærinder og spontane udflugter til vandet.

Fanø Bad – et hyggeligt ferieområde med masser af muligheder

Med det skønne sommerhus får I en attraktiv beliggenhed tæt på såvel strand som flere gode spisesteder. Her har I rig mulighed for opleve Fanøs skønne natur og liv på stranden. Stranden strækker sig fra Fanøbad i nord til Sønderho i syd, og er et sandt mekka for alle, ligegyldigt om man er til aktiv ferie eller ren afslapning. Stranden er særligt elsket af windsurfere, cyklister, ravsamlere, badegæster, sandslot skulptører og drageflyvere, men mulighederne her er mange.

Den lille ø i vadehavet ligger ud for Esbjerg, Danmarks 5. største by, og nås efter en 12 minutters færgetur. Er I til storby og shopping, kan det anbefales at tage en dagstur til Esbjerg, hvor der både er en lang gågade samt et shoppingcenter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.593
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...