Hyggeligt feriehus med sauna og brændeovn i Rindby på Fanø

2.5
icon
icon
icon

Nygårdstoft 7, Rindby

- Sommerhusnr.: 72032
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for en lille familie eller et par er dette hyggelige sommerhus på Nygårdstoft 7 i Rindby på Fanø et oplagt valg! Feriehuset med brændeovn rummer plads til op til 5 personer, og her venter jer blandt andet en skøn sauna, som I kan nyde afslappende stunder i på jeres ferie. Desuden byder sommerhuset på et skønt udeområde for både store og små med terrasse, sandkasse og gyngestativ.

Nyd afslappende stunder i saunaen

I løbet af jeres ferie skal I selvfølgelig nyde masser af afslapning. I sommerhuset på Nygårdstoft 7 kan I blive forkælet med masser af afslapning i den skønne sauna, der inviterer til afslappende stunder i den dejlige varme.

Også i feriehusets alrum kan I slappe af og nyde mange hyggelige feriestunder med hele ferieflokken. Alrummet forener køkken, spiseplads og stue, så her kan I sammen lave mad, spille spil og se film – og hvis I hver især laver noget i alrummet, kan I stadig nyde hinandens selskab.

I alrummet har I desuden en brændeovn, der fuldender feriestemningen og samtidig spreder dejlig varme. Derudover har I en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har behagelige temperaturer og et godt indeklima i feriehuset.

Når feriedagen så småt lakker mod enden, er det sommerhusets 3 soveværelser I skal søge mod. De 3 soveværelser er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i, så I kan få samlet ny energi til resten af ferien.

Udeområde til store og små med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset byder også på et skønt udeområde, hvor der er noget for både store og små, så hele familien kan tilbringe de solrige feriedage ude i det fri. Børnene kan lege i haven, hvor der også er en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Mens børnene har travlt med at lege i haven, kan I finde jer en god plads i solen på terrassen, hvor I kan læne jer godt tilbage i havemøblerne og liggestolene. Efterhånden som dag bliver til aften, kan I gøre klar til en lækker middag, som I kan tilberede på grillen og nyde på terrassen.

Ferie på Fanø

På Fanø er der masser af smuk natur, og der er gode mulighed for, at I kan tage ud at opleve det i løbet af jeres ferie. Blandt andet kan klitplantagen mellem Rindby og Sønderho nævnes, hvor I kan komme helt tæt på naturen ad stierne i plantagen. Klitplantagen byder desuden på en skovlegeplads, hvor børnene kan lege.

Fra jeres feriehus på Nygådstoft 7 i Rindby på Fanø er der 1 kilometer til stranden. På stranden har I blandt andet mulighed for at bygge sandslotte, flyve med drager og nyde lange gåture.

Skal jeres næste ferie foregå på Fanø, skal I først en tur omkring Esbjerg, hvorfra I skal sejle med færgen til Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72032

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war vollkommen in Ordnung. Alles was man brauchte, stand zur Verfügung.
Positiv auch eine Unterstellmöglichkeit fürs Auto und die Fahrräder. Kleines Manko
war die Schließbarkeit der Eingangstür. Das wurde dann aber zeitnah durch Esmark behoben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Rundum gemütlich……hyggelig……

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med en stor lukket og delvis overdækket terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...