Charmerende feriehus med brændeovn til 6 personer i Rindby

3.5
icon
icon
icon
icon

Vagtbjergvej 5, Rindby

- Sommerhusnr.: 72043
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en naturgrund i Rindby på Fanø venter dette charmerende feriehus på Vagtbjergvej 5 på at byde jer inden for til en afslappende ferie for op til 6 personer – og jeres hunde er også mere end velkomne her! Med en beliggenhed blot 450 meter fra Rindby Strand har I her en god base for en ferie ud over det sædvanlige. Ideel til familieturen eller en ferie med venner.

Lyst og indbydende – med brændeovn for et touch af hygge

Sommerhuset blev i 2019 delvist renoveret og har blandt andet fået nye gulve, mens badeværelset er renoveret i 2024. Hele feriehuset er lyst og rummeligt, og især køkkenalrummet fremstår med gode, komfortable møbler. Det veludstyrede køkken indeholder alt, I skal bruge for at tilberede måltider til hele familien, samt en opvaskemaskine så opvasken hurtigt og nemt er klaret.

Benyt varmepumpen for en effektiv og energibesparende opvarmning. Alternativt kan I tænde op i brændeovnen og lade jer fortrylle af flammernes dans og den stille knitren i baggrunden imens I slapper af i sofaen med en god film, der kan streames over feriehusets chromecast.

Sommerhuset er indrettet med 3 soverum, hvor 1 er med dobbeltseng og de 2 andre med hver 2 stk. enkeltsenge.

Skøn naturgrund med plæne og god terrasse

Feriehuset på Vagtbjergvej 5 er beliggende på en flot naturgrund med plæne, så familiens mindste og hundene rigtigt kan boltre sig her. Den 1800 m2 store grund har god beplantning og en god terrasse, der løber langs 2 sider af feriehuset. Sæt jer til rette i de komfortable havemøbler og tænd op i grillen. Her er stilen lagt for hyggelige timer på de lune sommeraftener.

Fra feriehusets adresse har I kun 100 meter til nærmeste indkøbsmulighed, Rindby supermarked, og kun 450 meter til Rindby Strand. Stranden har nedkørsel i bil og er særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren samt bemandede livreddertårne. Er I til action, er I også havnet rigtigt her – stranden er nemlig særlig kendt og elsket for de gode forhold til kitesurfing, windsurfing, drageflyvning mm.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72043

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, etwas in die Jahre gekommenes Ferienhaus, dennoch mit Scham und gemütlich. Die Dusche dürfte gerne mal neu gemacht werden und die Mikrowelle im Abstellraum passt bestimmt noch in die Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit zwei Kindern in dem Ferienhaus, sodass jedes Kind ein eigenes Zimmer hatte. Das Haus war sehr sauber und die Aufteilung war für uns sehr gut. In dem Haus funktioniert alles und es ist mit allem eingerichtet, was man täglich braucht. Sogar eine Mikrowelle ist in dem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Häuschen, ruhig gelegen, haben uns sehr wohl gefühlt.
Die Nähe zum Strand ist super, auch zum Supermarkt. Alles ganz wunderbar und einfach mit dem Rad zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2024 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...