Dejligt feriehus med brændeovn i naturskønne omgivelser i Rindby

3.5
icon
icon
icon
icon

Klittoften 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72100
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus på Klittoften 9 i Rindby på Fanø er til jer, der ønsker en naturskøn base til jeres næste ferieeventyr på Fanø. Feriehuset har plads til op til 4 personer, og er derfor både oplagt til familieferie eller en tur blandt venner. Med blot 800 meter til Rindby Strand og 500 meter til indkøbsmuligheder åbner feriehuset op for en bred vifte af aktiviteter og muligheder, så I kan sammensætte jeres drømmeferie.

Idyllisk lysindfald og gnistrende brændeovn

Noget af det mest iøjnefaldende ved dette skønne feriehus er den lyse og charmerende indretning, der indbyder til hyggelige stunder. Når solens stråler skinner igennem de store vinduespartier, lyser feriehuset op på nærmest idyllisk vis. Ferieboligens indretning har derudover et øje for detaljer, som emmer af lyse sommerdage på Fanø.

Feriehuset måler 85 kvadratmeter og er fordelt på to plan. I stueetagen findes et rummeligt køkken og opholdsrum i åben forbindelse, så I alle kan være samlet om madlavningen på den allerhyggeligste måde. I det velindrettede køkken kan I tilberede og nyde alle de lokale specialiteter Fanø har at byde på, hvad end det er lækker sakkuk eller lokalopdrættet kød. Her kan I også samles om brændeovnens gnistrende gløder og dansende flammer, når mørket falder på.

I stueetagen findes også feriehusets badeværelse, der er udstyret med en vaskemaskine, der kan hjælpe jer, når vasketøjet trænger. Ét af feriehusets soveværelser er også på etagen, og indeholder to enkeltsenge. På øverste etage findes endnu et soveværelse, der indeholder en dobbeltseng. Hvis I holder af at slænge jer i sofaen og se en god film, så er feriehusets TV-stue på øverste etage det perfekte sted.

To terrasser i naturskønne omgivelser

Feriehuset på Klittoften 9 har 2 lukkede terrasser, begge med havemøbler, så I kan slappe af og nyde solens stråler præcist når det passer jer. Og når aftenen falder på, kan I stadig nyde de sene sommeraftener i privathed, takket være terrassernes afskærmning. Her kan I også tænde op i den tilhørende gasgrill og nyde lækkerier frisk fra grillen.

På første sal har feriehuset ligeledes en altan, så I kan drikke morgenkaffen mens I ser ud over Fanøs smukke natur. Der er ligeledes en tilhørende plæne, som I kan bruge, som det passer jer – hvad end I er til leg eller afslapning.

Nær strand og indkøbsmuligheder

Feriehuset ligger på en rolig, halvafskærmet plænegrund med blot 800 meter ned til Rindby Strand. Her er der rig mulighed for at få en mere action fyldt ferie med blandt andet kitesurfing. I sommerhalvåret er stranden ligeledes bemandet med livreddere, så I trygt kan bade og opholde jer på stranden. Hvis I derimod ønsker at tage det i et mere roligt tempo, kan I altid gå en afslappende tur i strandkanten mens solen går ned i horisonten. Der er altså rig mulighed for at sammensætte jeres personlige drømmeferie på Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72100

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mitten in den Dünen, wir waren im April dort und hatten es sehr schön, der Kamineinsatz hat für uns ausgereicht als abendliche Wärmequelle.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines und gemütliches Ferienhaus in super ruhiger Lage am Ende der Straße! Die Einrichtung bietet alles was man zum Aufenthalt braucht! Ausnahmslos zu empfehlen!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...