Lækkert sommerhus til 4 personer på Fanø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kirkevejen 47, Rindby

- Sommerhusnr.: 72114
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Kirkevejen 47 i Rindby finder I dette hyggelige feriehus fra 2024. Med en beliggenhed kun 600 meter til Vesterhavet kan I her holde en skøn vesterhavsferie i Fanøs betagende natur. De 82 velindrettede kvadratmeter er hyggeligt og bekvemt indrettet med blandt andet gulvvarme, induktionskomfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, solvarme anlæg og energibesparende varmepumpe. Slutrengøring er inkluderet i prisen, så den behøver I ikke at bekymre jer om.

Feriestemning og afslapning

På Kirkevejen 47 kan 4 personer føle sig hjemme på de 82 velindrettede kvadratmeter. I det rummelige opholdsrum er et fint lysindfald gennem vinduespartierne, hvilket bidrager til et dejligt let miljø, feriestemning og lyst til samvær. Uanset, om man hygger sig sammen i sofaen, læser en god bog eller laver mad sammen, er der noget for alle her.

Køkkenet er veludstyret, blandt andet med induktionskomfur, opvaskemaskine og en separat fryser på 60 liter. Her kan I forkæle hinanden med lækre, hjemmelavede måltider. Prøv for eksempel en vestkyst-specialitet som røget bakskuld til frokost. Eller køb frisk fisk med hjem til aftensmaden. Badeværelset med gulvvarme, og der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne i løbet af ferien. De 2 indeholder hver en komfortabel dobbeltseng, så I kan hvile godt ud i den friske vesterhavsluft. Der er solvarme anlæg på taget, og den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Hyggelig terrasse og strandnært

Den hyggelige terrasse ved feriehuset har både en åben og en afskærmet del, så her kan I solbade på de komfortable liggestole eller trække jer tilbage i havemøblerne med en kop kaffe. Tænd op i grillen til aften og slut dagen af med et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Der er indkøbsmuligheder lige i nabolaget, så I kan supplere med friske varer, hvis I mangler. Bagefter kan I nå en dejlig tur til stranden og opleve solnedgangen i Vesterhavet – det er altid en imponerende oplevelse.

Ferie på Fanø

Fanø har som en lille vesterhavs-ø historisk haft sit helt eget lokalmiljø – hvilket man tydeligt mærker, når man kommer i land med færgen. Folk har fortrinsvis ernæret sig gennem skibsfart og fiskeri, og de mange skippergårde med stråtag er kendetegnende for øen. Her er et særligt godt udbud af kulturelle begivenheder som forskellige festivaler, musik, museer og butikker med lokalproducerede varer. Landskabet er det vestjyske klitlandskab, og langs stranden kan I se sæler slænge sig på bankerne ved ebbe. Gåture, cykelture og bilture rundt på øen giver altid nye oplevelser.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...