Charmerende sommerhus til 4 personer i Rindby

3
icon
icon
icon

Strandgårdsvej 7, Rindby

- Sommerhusnr.: 72118
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Strandgårdsvej 7 finder I det røde, hyggelige sommerhus, idyllisk beliggende på en naturgrund med en lille sø. Her kan den lille familie nyde feriestemningen og følge årets gang i naturen. De 67 kvadratmeter er lyst og venligt indrettet med tre soverum og badeværelse med bruser. I stuen er der brændeovn og åbent køkkenområde med en bænkekrog samt en dejlig udestue. Fra udestuen har I den skønneste udsigt over søen, og her kan I hygge jer til langt ud på aftenen. Slutrengøring er inkluderet i prisen, så den behøver I ikke at bekymre jer om.

Hyggelig feriestemning

Man føler sig hjemme straks, man træder ind ad døren til Strandgårdsvej 7. De lyse gulve med trælaminat og hvidmalede vægge og lofter giver et dejligt lyst og let miljø. Her kan I hygge jer sammen i stuen eller i bænkekrogen ved spisebordet med ild i brændeovnen. Er det overskyet en dag, kan I forlænge dagen i udestuen, hvor I har den skønneste udsigt over søen. Der er et specielt fint lysindfald gennem de brede vinduespartier, så I kan nyde den skønne beliggenhed på naturgrunden. Det åbne køkken med morgenmads-bar indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med hjemmelavede retter. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

De 3 soveværelser har komfortable sovepladser til jer. Et soveværelse har en dobbeltseng på 160 x 200 cm, et andet en ¾-seng på 140 x 200 cm, og det sidste soveværelse har en enkeltseng på 90 x 200 cm samt en etageseng på samme størrelse. I kan således indrette jer fuldstændig, som det passer jer bedst. Der er vaskemaskine til jeres rådighed, så I kan opfriske garderoben og håndklæderne i løbet af ferien.

Naturskønt og havnært

Fra den åbne terrasse har I den dejligste udsigt over både søen og naturgrunden. Her kan I solbade i liggestolene eller trække jer tilbage i havemøblerne med en drink eller en kop kaffe. Med kun 600 m til Vesterhavet vil en daglig gåtur dertil hurtigt blive et tilbagevendende punkt på ferie-dagsordenen. Her er skønt ved både ebbe og flod. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Her I mere energi, og lyst til endnu en ferieoplevelse, kan I bagefter gå til stranden og opleve solnedgangen i Vesterhavet som afslutning på dagen.

Ferie på Fanø

Som feriedestination er Fanø dejlig hele året rundt. Her mærker man straks ø-stemningen, når man kommer i land med færgen. De mange gamle, stråtækte skippergårde har sin helt egen charme, og man fornemmer de barske vilkår, beboerne har haft før i tiden, da man ernærede sig ved skibsfart og fiskeri. Der er stadig en vilje til at være selvforsynende, og I kan finde mange fine, lokale råvarer i gårdbutikker og specialbutikker samt på restauranterne. Nærheden til havet og klitlandskabet er overalt. I kan spotte sæler på bankerne ved ebbe eller gå på opdagelse i landskabet på gåben, cykel eller i bil.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2024 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...