Moderne og lyst feriehus med lækkert udemiljø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Toppen 10, Rindby

- Sommerhusnr.: 72120
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Toppen 10 på Fanø venter jer dette superlækre sommerhus! Et stort, lyst og rummeligt feriehus af god kvalitet og sans for detaljer. Indenfor finder I badekar, pejs samt har adgang til en fantastisk udestue, der forlænger sommerhalvåret. Udenfor er også en pragtfuld terrasse. Hjertelig velkommen!

Attraktivt feriehus i gode materialer og plads til alle

På toppen af en klit nær Rindby ligger dette attraktive feriehus, som er bygget i materialer af høj kvalitet og er udstyret med mange gode faciliteter. Her kan op mod seks gæster og én hund holde ferie i dejlige omgivelser. Feriehuset på 200 m2 er lyst, hyggeligt nordisk indrettet og har et stort køkkenalrum i forbindelse med stuen. De store vinduespartier lader lyset strømme ind, og udsigten udover klitterne skaber ro. I det veludstyrede køkken bliver madlavningen til en leg, mens den står på afslapning i den store hjørnesofa. Her kan familien samles om en god film i tv´et, mens pejsen knitrer i baggrunden. Pejsen fører ind i den skønne udestue på 33 m2. Udestuen forlænger sommerhalvåret og er indrettet med flere hyggelige siddepladser såsom det store loungeområde. Et helt fantastisk rum med den fineste panoramaudsigt.

Sengepladserne fordeler sig på tre værelser samt en hems, der kan tilgås fra stigen i stuen. Værelserne er rummelige og med indbyggede skabe, så I kan gemme taskerne væk. I hver sin ende af sommerhuset findes et badeværelse med gulvvarme. På det største badeværelse er der såmænd også et badekar samt en sauna – perfekt hvis I igen skal have varmen efter en lang gåtur ved Vesterhavet.

Terrassens gode zoner – midt i naturen

Fra alrummet findes flere udgange til den smukke træterrasse, der vender mod syd. Terrassen er inddelt i flere gode zoner, hvorfra I kan nyde den danske sommer og fantastiske udsigt over klitterne. Havemøblerne står klar, så I sammen kan nyde vejret. Ret unikt er en del af terrassen nedsænket, så I kan sidde i læ for vinden, mens den overdækkede del er perfekt til de lune sommeraftner. Tænd her op i grillen og server lidt lækkert! På terrassen finder I både et spot til morgenkaffen, solbadning eller har mulighed for at skylle jer efter en dukkert i havet – her er nemlig en udebruser.

Oplevelser på og omkring Fanø

Dette velindrettet feriehus tilbyder de perfekte rammer for et afslappende ophold. Og oplevelserne er heller ikke langt herfra! Toppen 10 ligger placeret nogenlunde midt på øen, hverken langt fra indkøb eller en af de bedste strande langs den danske Vesterhavskyst. Her kan I gå lange ture, solbade og måske være heldige at se sæler. Også her er det muligt at køre gokart og hvert år i juni afholdes her dragefestival.

Er man til aktiv ferie, er Fanø et godt sted at besøge. Her kan man nemlig let komme rundt på cykel. Medbring jeres egne cykler eller lej dem direkte på øen! Besøg skovlegepladsen i Fanø Klitplantage, sejl kajak i Vadehavet eller tag en slag padeltennis. Skal der shoppes kan I blandt besøge Broen, et fint shoppingcenter i forlængelse af Esbjerg Gågade.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:200 / 1.800
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...