Hyggeligt feriehus på Fanø med lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Hympelvej 51, Rindby

- Sommerhusnr.: 72134
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Hympelvej 51 i Rindby på Fanø kan I holde jeres næste sommerhusferie i dette skønne sommerhus. I sommerhuset er der plads til 4 feriegæster og 1 hund, der kan nyde en skøn ferie i gode omgivelser med kun 200 meter til stranden.

Hyggelig feriestemning med brændeovn

Sommerhuset er behageligt og hyggeligt indrettet med store vinduespartier i alrummet. Brændeovnen skaber varme og stemning på kølige aftener, mens de komfortable senge sikrer en god nattesøvn for alle. De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode værelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På det andet værelse fnder I 2 enkeltsenge.

Det veludstyrede køkken gør det nemt at tilberede lækre måltider, og opvaskemaskinen klarer opvasken efter madlavningen, så I har mere tid sammen. Den lukkede og delvist overdækkede terrasse giver jer mulighed for at nyde det danske sommervejr og slappe af udendørs, mens hunden kan gå frit rundt.

Nyd nærheden til havet og naturen

Beliggende kun 200 meter fra Vesterhavet er feriehuset det ideelle udgangspunkt for at udforske stranden og naturen omkring Rindby. Tag på lange gåture langs vandet, byg sandslotte eller tag picnickurven med til stranden på en lun sommerdag. Efter en dag med sjov og afslapning ved Vesterhavet kan I tage et forfriskende skyl under sommerhusets udebruser, der kan benyttes fra april til november.

Oplev alt, hvad Rindby har at byde på

Rindby byder på masser af spændende aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Udforsk de nærliggende butikker og restauranter, tag på cykelture i det smukke landskab, eller besøg de lokale attraktioner.

Fanø er også kendt for sin unikke natur og det særlige lys, som tiltrækker kunstnere og naturelskere fra nær og fjern. Tag på vandreture gennem de vidtstrakte klitter, oplev det rige fugleliv eller besøg en af øens mange kunstgallerier og atelierer.

Uanset hvad I vælger at gøre, kan I se frem til en skøn ferie på øen. Med sin perfekte beliggenhed og komfortable faciliteter er det det ideelle udgangspunkt for en mindeværdig ferie på Fanø.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 900
Renoveret / Byggeår:2014 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...