Klassisk feriehus til 4 personer på Fanø

3
icon
icon
icon

Vagtbjergvej 14, Rindby

- Sommerhusnr.: 72135
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus på Fanø til jeres næste sommerhusferie? Så tag et nærmere kig på dette fine sommerhus i Rindby på Vagtbjergvej 14. Med plads til op til 4 personer kan I se frem til en hyggelig og afslappende ferieoplevelse i godt selskab.

Hyggeligt feriehus med brændeovn

Når I træder ind i feriehuset, vil I straks mærke den hyggelig stemning, der kendetegner en sommerhusferie. De lyse, træbeklædte vægge og lofter skaber en indbydende atmosfære, og de store vinduer giver masser af naturligt lys i det åbne opholdsrum. Uanset hvor I befinder jer i stuen, kan I altid nyde den skønne udsigt til naturen omkring jer.

Slap af med en god bog eller en film foran brændeovnen, mens I nyder varmen og hyggen. Chromecastet sørger for, at I har mulighed for at streame jeres yndlingsfilm.

Når vejret tillader det, kan I trække jer ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan nyde roen og privatlivets fred. Det er det perfekte sted at nyde måltiderne eller bare slappe af i havemøblerne og liggestolene på en lun sommerdag.

Ferie på naturskønne Fanø

Efter en 12-minutters færgetur fra Esbjerg ankommer I til øen Fanø. Øen byder på en mangfoldighed af naturoplevelser, lige fra havet, stranden, klitterne, skoven til heden. Øen er derfor et paradis for naturelskere, hvor der er mulighed for gode naturoplevelser og at observere det rige dyreliv. Efter en dag på stranden har I mulighed for at friske håndklæderne op i sommerhusets vaskemaskine og tørretumbler.

Øen, der er knap 16 kilometer lang og under 5 kilometer bred, kan nemt udforskes på cykel. Har I ikke plads til cyklerne på bilen, kan de lejes direkte på ferieøen.

I løbet af ferien kan det anbefales at besøge de 2 byer Nordby og Sønderho, hvor I kan slentre gennem gaderne med en lækker vaffelis i hånden.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.892
Renoveret / Byggeår:2019 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...