Hyggeligt feriehus til 6 personer med swimmingpool

3.5
icon
icon
icon
icon

Præstemarken 30, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73004
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Præstemarken 30 i Sønderho finder I det hyggelige sommerhus med både swimmingpool og spa. Feriehuset er renoveret i 2024, og de 132 velindrettede kvadratmeter har god plads til familien på 6. Hunden er også velkommen. Her kan I boltre jer og holde en dejlig badeferie, uanset vejret. Med kun 1 km til stranden, er der ingenting skønnere, end at opholde sig ved Vesterhavet. Men ellers har I selv pool og spa i feriehuset, så der er mulighed for badeferie for alle, uanset alder og vejret.

Hygge, samvær og sjov

Det rummelige feriehus på Præstemarken 30 i Sønderho er renoveret i 2024, og her vil man straks føle sig velkommen. I stuen vil feriestemningen straks bred sig, når I tænder op i brændeovnen. I kan hygge jer i sofaen med en varm kop kaffe eller trække jer tilbage med en god bog. Ved spisebordet kan I lave krea-ting med hvad I har fundet ved stranden og i naturen.  Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Prøv for eksempel et par Fanø-specialiteter som bakskuld eller det specielle Fanø-smørrebrød. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

I swimmingpoolen på 18 m2 kan I plaske dagen lang. Med adgang til en lille spa og sauna, kan I også arrangere jeres egen wellnessaften, hvis I har mere lyst til det. Der er 2 badeværelser med gulvvarme i feriehuset, samt vaskemaskine og tørretumbler, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien. De 4 soveværelser er alle udstyret med komfortable dobbeltsenge, så I har god mulighed for at arrangere jer efter ønske. Her kan I hvile godt ud i den friske vesterhavsluft – bemærk, at den gør noget godt for nattesøvnen.

Udelivet på terrassen

På den åbne terrasse, som er ved feriehuset, kan I tage solbad på liggestolene eller slappe af i de komfortable havemøbler med en kølig drink. Til børnene er der sandkasse og gynger. Spil eventuelt et spil viking på plænegrunden, det kan aktivere både unge og gamle. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. En vandretur til stranden for voksne, børn og hunde er en god beskæftigelse efter maden – her kan I opleve solnedgangen i Vesterhavet, det er en af de oplevelser, man husker længe.

Ferie på Fanø

Fanø er sin egen ø – og det vedbliver den at være. Her er en helt speciel stemning med de gamle stråtækte skipperhuse og brolagte gader, som man bemærker straks, man kommer i land med færgen. Naturen er barsk og smuk på samme tid, kendetegnet ved klitter med marehalm, hjelm og lyng samt fyrretræsbevoksninger, der giver ly til både fugle og vildt. Betragt sælerne slappe af på bankerne ved ebbe. Kulturelle tilbud, som musikarrangementer, festivaler, kunst og museer kan I benytte jer af. En tur rundt om øen på cykel eller i bil giver mulighed for mange natur- og kulturoplevelser, og I vil også opleve det brede udvalg af lokale butikker, caféer og restauranter. Fanø er med rette en populær ferie-ø.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 2.030
Renoveret / Byggeår:2024 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...