Skønt feriehus med sauna i naturskønne omgivelser i Sønderho

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodne Bjerge 30, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73017
4 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie foregå tæt på havet og være fuld af afslapning? Så tag et kig på dette skønne sommerhus i Sønderho på Fanø! Sommerhuset på Lodne Bjerge 30 inviterer op til 4 personer inden for til en dejlig ferie på Fanø! I feriehuset vil I kunne holde en ferie fuld af afslapning i den skønne sauna. Har I en hund, er den også velkommen til at komme med på ferie i sommerhuset! Fanø nåes via en 12 minutters sejltur med færgen fra Esbjerg.

Lys indretning med sauna og brændeovn

I sommerhuset på Lodne Bjerge 30 i Sønderho på Fanø vil I møde en lys indretning i nordisk stil, der sammen med lysindfaldet danner en skøn ferieatmosfære og ramme om jeres ferie på Fanø!

Det store samlingspunkt for jer i feriehuset er uden tvivl alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. I alrummet kan I være sammen om madlavning, spil og film – og alt imens fuldender brændeovnen feriestemingen med sin knitren og varme.

På sommerhusets badeværelse venter jer et højdepunkt i form af saunaen. Når I vil forkæles med ekstra afslapning i løbet af jeres ferie, kan I sætte jer ind i saunaen, hvor den dejlige varme lader jer slappe fuldstændig af. I kan også hoppe en tur i saunaen efter en frisk gåtur eller dukkert i havet.

På sommerhusets 68 kvadratmeter finder I desuden 2 gode soveværelser. Begge soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I kan få samlet energi og blive klar til de kommende dage på Fanø.

Nyd solen og og duften af hav på terrassen

Udendørs har sommerhuset en skøn terrasse, som er et oplagt sted at nyde de solrige dage. På terrassen kan I finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder solen og lyden fuglekvidder. Som dagen lakker mod sin ende, og det bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen på terrassen og stege nogle lækre, saftige bøffer, som I kan nyde med et glas vin til.

Terrassen er lukket, så I vil også sagtens kunne have jeres hund med ud på terrassen, uden at den tager på opdagelse.

250 meter til Sønderho Strand og masser af natur

Blot 250 meter fra huset ligger Sønderho Strand, der inviterer til lange, friske gåture, drageflyvning mm. Her er der bl.a. ideelle forhold for at finde rav eller spotte sæler, mens de solbader på sandbankerne. Er I til en badetur, anbefales det at tage en smule mod nord til Fanø Strand, der er særligt børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren og bemandede livreddertårne.

Derudover kan I, i løbet af jeres ferie, opleve Kåveren – Danmarks ældste sømærke, Sønderho Kirke, Monumentet for faldne søfolk og Børsen (Sønderho Havn). Mulighederne er her mange.

Det siger vores gæster om sommerhuset 73017

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer Ruhe und absolute Entspannung sucht ist in diesem komfortabel eingerichteten Ferienhaus genau richtig. Das Haus ist modern aber auch gemütlich eingerichtet und in der restlichen Ausstattung fehlt es an nichts.

Eine Mikrowelle


Esmark sagde
Hallo Franka, wenn in einem Ferienhaus einmal eine Mikrowelle fehlen sollte, kannst du diese gerne in unserem Büro ausleihen. Liebe Grüsse, Sandra von ESMARK
DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines kuscheliges Haus für Paare mit Hund in toller k
Lage!

DE
D.
sagde , Deutschland

Super toll eingerichtetes Haus. Sehr sauber. Alles an Geschirr usw vorhanden

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2020 / 2015

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...