Hyggeligt feriehus til 6 personer med sauna i Sønderho på Fanø

3
icon
icon
icon

Vesten Sandene 44, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73031
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Sønderho på Fanø venter jer dette hyggelige feriehus på Vester Sandene 44. I sommerhuset kan op til 6 personer holde en skøn ferie. Feriehuset, der er renoveret i 2021, byder desuden på en dejlig sauna, som I kan nyde masser af afslapning i. Fanø nåes efter en kort 12 minutters sejltur med færgen fra Esbjerg.

Afslapning i sauna

Sommerhusets højdepunkt er uden tvivl den dejlige sauna, der indbyder til afslappende stunder i løbet af jeres ferie. I kan træde ind i saunaen fra badeværelset, og her kan I sætte jer godt til rette i varmen, mens I kommer helt ned i gear.

Alrummet er hjertet i feriehuset, hvor I kan samle hele ferieflokken til hyggelige feriestunder. I kan blandt andet være sammen om at lave mad, spille sjove spil og se gode film. Imens sørger brændeovnen med sin knitren og varme for, at feriestemningen er i top.

Udover brændeovnen har I også en varmepumpe i feriehuset, der på energivenlig vis sørger for, at I har et godt indeklima. Derudover har I også både opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper jer med det praktiske husarbejde i løbet af ferien.

Når I er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I søge mod de 3 soveværelser i sommerhuset, der er indrettet med i alt 1 dobbeltseng og 4 enkeltsenge. Efter en god nats søvn er I klar til endnu en skøn feriedag på Fanø.

Skøn terrasse med udsigt til natur

På de varme og solrige feriedage kan I rykke ferien ud på terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene på en god plads i solen, mens I nyder udsigten til den omkringliggende natur og lyden af fuglefløjt i baggrunden. Om aftenen kan I stege nogle lækre bøffer på grillen, som I kan nyde på terrassen.

Fanøs skønne natur

Fanø byder på en masse skøn natur, og hvis I vil ud at opleve denne skønne natur, er der flere gode muligheder for det. I kan blandt andet tage på udforskning ad de mange stier på Fanø, som I kan gå eller cykle ad, hvor I kan komme tæt på den skønne natur.

I løbet af jeres ferie kan I også besøge stranden, der ligger blot 1 kilometer fra feriehuset. På stranden kan I gå lange ture, flyve med drage og meget mere. Sønderho strand er ikke en oplagt badestrand, og det anbefales derfor at tage en smule mod nord til Rindby, hvor der ikke kun er særligt børnevenligt grundet lavvande om sommeren, men også bemandede livreddertårne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 73031

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhiges in einer Sackgasse gelegenes Häuschen.Geschützte Terrasse. Lädt zum Entspannen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr einfaches und hier und da renovierungsbedürftiges Ferienhaus in einem tollen Gebiet abseits von Trubel und Action. Wer Ruhe sucht und gerne auf Komfort verzichten kann, ist hier genau richtig. Eine überdachte Terrasse sucht man leider vergebens und so hat man bei schlechtem Wetter keine Möglichkeit sich mal draußen aufzuhalten oder ähnliches. Ein Abstellraum der die vollgestellte Sauna "entlasten" und schnell nutzbar machen würde, wäre super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für familie: 2 erw. – 2 kinder: nicht zu gross – nicht zu klein – am genau ruchtigen ort – in der natur (wäldchen) – jeden tag safari … fünf rehe – ein kitz – 1 fasan – vier hasen – 1 junger hase – ein rehbock – viele vögel – am strand robben – und alles nah! Gemütliche und grosszügige stube – kleine schlafzimmer – grosse terrasse – einsamkeit aber nicht abgeschieder .. freundliche nachbarn – alles genau nach unserem gusto – deshalb waren wir auch zum vierten mal in diesem haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.650
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...