Charmerende feriehus i Sønderho til 6 personer og hund

3
icon
icon
icon

Mathiases Toft 25, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73083
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne naturområde Sønderho ligger dette skønne feriehus på Mathiases Toft 25. Dette charmerende feriehus med plads til 6 personer er klar til at byde jer og jeres hund velkommen til afslapning og skønne stunder i sauna. Feriehuset ligger på en flot naturgrund med udsigt til Sønderho Mølle, et sandt vartegn for området.

Lyst indrettet med hyggefaktor i form af brændeovn og sauna

Dette charmende sommerhus på 93 m2 er opført i 1986, og fremstår lyst og rummeligt med god plads til samvær. Samlingspunktet for familien eller vennerne er det store alrum, hvor stue, spiseplads og køkken er forenet og i åben forbindelse til hinanden. Her kan I hygge her sammen eller hver for sig, med et kortspil omkring spisebordet imens familiens mesterkok tryller i det veludstyrede køkken der indeholder både opvaskemaskine og mikroovn.

Om aftenen kan I samles i sofaerne og se en god film sammen i TV, alt imens brændeovnen sørger for god varme og hygge med sin knitren i baggrunden. Udover brændeovnen er dette sommerhus ligeledes udstyret med en energisparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af hele sommerhuset.

Sommerhuset er indrettet med 3 soverum hvoraf 2 er med en 140×200 cm dobbeltseng, og det sidste med en 70×200 cm køjeseng. Derudover venter jer her et lyst badeværelse med gulvvarme og sauna, så I rigtigt kan få varmet musklerne igennem efter en aktivitetsrig feriedag på Fanø.

Sommerdage på terrassen eller i naturen – her er mulighederne mange

De varme sommerdage kan tilbringes på terrassen der svøber sig omkring feriehuset, så der altid kan findes en god plet uanset om I ønsker fuld sol eller skygge. Her står jer havemøbler såvel som solvogne til rådighed, så I kan dase på terrassen og nyde jeres ferie under åben himmel. Her er der ligeledes en grill, så I kan tilberede lækre lokale specialiteter og nyde dem, alt imens næste dags aktiviteter planlægges.

Med en beliggenhed på Mathiases Toft 25, er I tæt på alskens seværdigheder og oplevelser. Herfra har I kun 1500 meter til Sønderho Strand, hvor I fra Galgerev har rig mulighed for at se sæler, der ligger og daser på sandbankerne. Hvis I vil bade, anbefales det at tage turen op til Rindby Strand, der er særlig børnevenlig da der ofte er lavvande. I kan køre langs stranden med både bil og cykel til Rindby. Her har I også gode muligheder for at finde rav efter et blæsevejr.

Det kan anbefales at medbringe eller leje cykler, da Fanø er særlig fremkommelig på cykel, hvor I via de anlagte cykelstier kan komme øen rundt. Her kan I tage turen ud til Gåsesøerne og se de mange trækfugle der hvert år gør holdt på øen, en tur til skovlegepladsen hvor familiens mindste kan lege eller en tur til hundeskoven, der ligger blot 5 km fra jeres feriehus. Her kan jeres firbenede ven boltre sig og komme af med lidt energi.

Fanø nås via en kort sejltur på 12 minutter fra Esbjerg. Rigtig god ferie på Vadehavets perle Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 73083

DK
D.
sagde , Danmark

Super god beliggenhed.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 2.870
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...