Klassiske feriehus til 6 personer og hund i Sønderho

3
icon
icon
icon

Vester Storetoft 33, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73094
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter en hyggelig base for jeres næste ferie på Fanø? Så bør I kigge nærmere på dette feriehus på Vester Storetoft 33. Her er der rig mulighed for hygge og afslapning for op til 6 personer – og så er jeres hund endda også velkommen. Feriehusets er klassisk indrettet og byder på 3 soverum og et badeværelse.

Hyggelige feriestunder foran brændeovnen

Hjertet af feriehuset er det store alrum, hvor det funktionelle køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn ligger i åben forbindelse til spiseplads samt opholdsstuen, som er indrettet med komfortable møbler, hvor I kan tænde op i brændeovnen og sætte jer til rette og mærke roen indfinde sig, mens flammernes skyggedans fylder rummet.

Takket være feriehusets gode faciliteter i form af vaskemaskine og tørretumbler skal I ikke bruge en masse tid på praktisk husarbejde under jeres ferie.

Som feriedagen lakker mod enden, og I trænger til at samle ny energi til næste feriedag, kan I søge mod feriehusets soveværelser. I feriehuset finder I 3 gode soveværelser, der er indrettede med henholdsvis 2 dobbeltsenge og to enkeltsenge.

Herligt udeområde med aktiviteter til børn og hund

Feriehusets udemiljø indbyder til hygge på de lune sommerdage. Her står jer både havemøbler og solvogne til rådighed, så sommeren kan nydes til fulde. Den store terrasse er både afskærmet og overdækket, så I uanset vind og vejr kan opholde jer ude. Derudover er der på terrassen også grill, så I kan prøve nogle af de lokale specialiteter der kan købet i diverse gårdbutikker på øen.

Fra terrassen har I kig til haven, hvor børnene og jeres hund rigtigt kan hygge sig – her er der nemlig både gynge og legetårn til de små, så de kan få brændt noget krudt af. Den store plænegrund er ligeledes ideel til en omgang boldspil eller blot leg med hunden.

Sønderho – den romantiske landsby på Fanø

Feriehusets beliggenhed på Vester Storetoft 33 i Sønderho gør, at I kun er ca. 1km fra både stranden og byen, hvor der både er supermarked, små charmerende butikker og gode spisesteder. Stranden ved Sønderho er skøn til gode gåture for hele familien og jeres hund, og I kan her være heldige at opleve en del af Fanøs store sælkoloni, der lever i farvandet omkring øen. Disse ligger ofte og soler sig på den store sandbanke ved Galgerev. Rindby strand er dog hvor I skal søge hen, hvis I trænger til en tur i bøgen blå, da der her er fint badevand og bemandede livreddertårne om sommeren.

For naturoplevelser for børn og barnlige sjæle kan I tage et smut på den store skovlegeplads, hvor I kan tilbringe mange hyggelige timer sammen. For jeres firbenede ven er der på Fanø også en skøn indhegnet hundeskov.

Kulturelle oplevelser er der også rigeligt af i Sønderho. Her kan I både opleve Sønderho Kirke, Sønderho Mølle, Æ Kåver og flere museer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...