Klassisk feriehus med charme til 6 personer og hund på Fanø

3
icon
icon
icon

Søndermarken 39, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73103
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Drømmer I om en ferie på naturskønne Fanø, hvor ro og afslapning kombineret med kunst, kultur og kulinariske oplevelser står højest på ønskelisten? Så bør I se nærmere på dette skønne feriehus på Søndermarken 39 i Sønderho, der ligger et stenkast fra Sønderho Strand hvor I kan samle rav, gå lange ture med hunden og nyde synet af de mange trækfugle og sæler som har slået sig ned på Fanø. Her er der plads til 6 personer og 1 hund, fordelt på 3 soverum og 1 badeværelse.

Klassisk indretning med brændeovn

I det rummelige opholdsrum, hvor stue, køkken og spiseplads ligger i åben forbindelse til hinanden, kan I læne jer tilbage i den behagelige sofa og kigge ud af de store panoramavinduer mod den skønne natur omkring jer, alt imens brændeovnen spreder en dejlig varme og den rette hyggeatmosfære. I det veludstyrede køkken, venter jer desuden en opvaskemaskine, der letter oprydningen efter madlavningen. Derudover er der her også en vaskemaskine tilgængelig, så I kan friske tøjet op inden ferien er forbi.

I dette 3-stjernet feriehus venter jer 3 skønne soverum, hvor det ene er med dobbelt seng, et andet med to enkeltsenge, og den sidste med en køjeseng – ideel til børnene. Foruden dette er der et fint, lyst badeværelse med gulvvarme, så der ingen fare er for kolde fødder i de kølige måneder. Feriehuset bliver opvarmet via en energisparende varmepumpe, der sørger for godt indeklima og en behagelig temperatur døgnet rundt.

Smukke omgivelser og skøn terrasse – blot 100 meter fra Vesterhavet

Med et ophold i feriehuset på Søndermarken 39 i Sønderho befinder I jer lige midt i den skønne natur Fanø har at byde på. Her er I tæt seværdigheder som Sønderho Kirke, Æ Kåver (Danmarks ældste sømærke) og Monumentet for faldne søfolk. Er kunst mere noget for jer, så venter der jer her også flere museer, hvor I kan opleve alt fra lokale kunstnere til udstillinger om livet på Fanø. Sønderho byder også på flere små charmerende specialbutikker samt cafeer og restauranter, der byder på alt indenfor den kulinariske verden, uanset om det er en hurtig bid brød eller en sand gourmet oplevelse I søger.

Sønderho Strand er bestemt også et besøg værd. For en tur i bølgen blå anbefales det dog at tage turen til Rindby Strand, der udover at være særligt børnevenlig grundet lavvande og de i sommerperioden bemandede livreddertårne også er farbar på både cykel og i bil.

Skal de lange feriedage tilbringes i feriehuset, så kan I sætte her til rette i de komfortable havemøbler der står jer til rådighed på den fine terrasse, der både er lukket, delvist afskærmet og overdækket, så I uanset vind og vejr altid kan finde den perfekte siddeplads. Sæt jer til rette, tænd op i grillen og nyd lækre lokale specialiteter tilberedt under åben himmel, og udnyt tiden til hyggeligt samvær og planlægning af næste feriedag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 3.284
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...