Charmerende poolhus med moderne indretning til 12 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Moritzvej 18, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80082
12 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

I dette hyggelige feriehus inviteres du på wellness med swimmingpool, spa og sauna og en aldeles skøn beliggenhed på Rømø. Her er 5 dobbeltværelser og et værelse med køjesenge, så der er plads til en familiesammenkomst eller flere hold venner holder ferie sammen. Har I hund, er I velkomne til at tage den med også.

Rummelighed og charme

Det stråtækte sommerhus på Moritzvej 18 ligger på en 2.500 m2 stor naturgrund, ugenert og omkranset af løv- og nåletræer. I det store vinkel-opholdsrum med brændeovn er der god plads til, at alle kan spise og opholde sig sammen. Ved det lange spisebord kan I indtage jeres hjemmelavede måltider, spille kort eller brætspil, imens ilden knitrer i brændeovnen. Eller I kan hygge jer i sofagruppen med en god bog eller en film på TV’et.

I det åbne køkken er alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre måltider. Er I mange, eller er der lystfiskere iblandt jer, er den separate fryser på 110 l en god hjælp til opbevaring. I wellnessområdet kan I tilbringe utallige fornøjelige timer sammen i spa, sauna og swimmingpool. Lad børnene lave bomber i poolen, mens de voksne slapper af i spaen – eller omvendt. De 3 badeværelser med gulvvarme bidrager til, at I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet. Og i de hyggelige soveværelser kan I alle sove rigtig godt ud i den friske vesterhavsluft.

Der er småbørnsfaciliteter som 2 højstole og 2 barnesenge, og naturligvis også opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe i feriehuset. Desuden er der ladestik til elbil.

Aktiviteter udendørs

På den åbne terrasse kan I slappe af i de komfortable havemøbler og liggestole, imens børnene leger på gynger, rutsjebane og i sandkasse. Her er såmænd også en nedgravet trampolin, hvor børnene kan hoppe. Smør en ordentlig gang håndmadder og spis frokosten udendørs ved de lange borde på terrassen. Besøg den fantastiske sandstrand på vestsiden af øen og nyd det salte bekendtskab med Vesterhavet. På vejen tilbage kan I købe ind til aftensmaden i de lokale butikker med kvalitetsvarer – fisk – grillmad – lækre brød og så videre.

Tænd op i grillen og slut dagen af med at tilberede lækre grillretter sammen. Nyd et glas vin, imens solen går ned efter endnu en oplevelsesrig feriedag.

Ferie på Rømø

Naturen på Rømø har mange forskellige facetter at byde på og inviterer gerne på lange vandre- eller cykelture. Sommerhuset ligger kun i ganske kort afstand fra Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I tage på spændende udforskningsture, opleve naturen, samle østers eller bevæge jer rundt på hesteryg.

På den anden side af øen, og kun få kilometer væk, ligger den brede sandstrand. Nordeuropas største internationale dragefestival finder sted her hvert år. Et ideelt sted til svømning, alle former for vandsport og bygning af sandslotte.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:214 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2006 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...