Hyggeligt stråtækt sommerhus i 2 plan på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Thadesvej 31, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80118
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
8500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Thadesvej 31 ligger dette hyggelige sommerhus på en naturgrund, hvor 6 personer kan have den dejligste ferie, helt tæt på naturen. Der er flere skønne fredelige og naturskønne siddepladser udendørs, hvor man kan spise sammen eller trække sig tilbage med en god bog. Også indendørs føler man sig godt tilpas med en hyggelig indretning og et strejf af luksus og ægte feriestemning i form af spabad, sauna og brændeovn. Ideelt til familien eller nogle vennepar, som ønsker at holde ferie sammen.

Lyst og venligt indrettet med eget wellnessområde

Sommerhuset på Thadesvej 31 er opført i ægte charmerende Rømø-stil, af sten og strå. Sprossevinduer og -døre kompletterer indtrykket, og man føler sig velkommen straks, man træder ind ad døren. Synlige bjælker og materialevalget understreger det udvendige indtryk. Det åbne køkken/alrum i forbindelse med stuen gør underetagen til det naturlige samlingssted. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre, hjemmelavede måltider, som I indtager ved spisebordet. Med ild i brændeovnen får I glæde af varmen i hele rummet, og senere kan I slappe af i sofaen eller trække jer tilbage i en god stol. Badeværelset har spabad og adgang til sauna, så I kan arrangere jeres egen lille wellnessaften.

På førstesalen finder I 6 komfortable sovepladser samt gæstetoilet. I det ene soveværelse er 2 enkeltsenge, i de andre to soveværelser er dobbeltsenge af forskellig størrelse, så I kan arrangere jer, som det passer jer bedst. I forbindelse med det store soveværelse er en skøn balkon med udsigt over naturgrunden, hvor I kan nyde morgenkaffen eller en drink i aftenskumringen.

Slap af udendørs

På terrassen og naturgrunden finder I flere siddepladser, hvor I kan slappe af eller spise måltiderne sammen. Tag solbad i liggestolene, eller træk jer ind i skyggen til afsvaling. Med de mange pladser rundt på naturgrunden vil I altid kunne finde en behagelig plet at opholde sig på. Til børnene er der sandkasse og gynger. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. I kan stadig nå at køre eller gå en tur til havet og opleve solnedgangen i Vesterhavet. En imponerende oplevelse at slutte dagen af med.

Ferie på det nordlige Rømø

Med ferie på den fredelige del af Rømø får I mulighed for at udforske det naturskønne landskab og et rigt dyreliv. Tag en udflugt til Naturpark Vadehavet, som er klassificeret som verdensarv af UNESCO. Oplev flora og fauna udfolde sig, måske kan du spotte sæler eller årstidens træk- og strandfugle. Du kan også udforske historiske gårde eller vandre i de vidtstrakte hede- og klitlandskaber. Er I mere til badeferie, er den brede sandstrand ved Lakolk 3.300 m herfra i fugleflugtslinje. I kan vandre eller cykle dertil, men man kan også køre i bil helt ned på stranden. Pak en madkurv, og spis frokost på stranden en dag. Og tag en dukkert i Vesterhavet, før I søger tilbage til sommerhuset igen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...