Dejligt feriehus med brændeovn på skønne Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 141, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81067
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et hyggeligt feriehus til din familie og jeres 2 hunde? Så finder du det her på Ringvejen 141 på den smukke vadehavsø Rømø. I sommerhuset kan op til 6 personer holde en afslappende ferie med udsigt til den smukke natur. Her kan I glemme hverdagens stress og jag, mens I går en tur langs stranden og nyder den friske havluft.

Hyggeligt feriehus på 69 m2

I dette feriehus vil I straks føle jer velkomne, og den smagfuldt afstemte indretning skaber en hyggelig atmosfære. Her kan I slappe af i de komfortable møbler og nyde udsigten til det fri gennem vinduespartiet. Her kan I sammen spille et spil kort eller blot nyde knitren fra brændeovnen med en god bog eller et glas vin. Sommerhuset har desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Til spisetid kan I samle jer ved spisebordet og nyde et lækkert måltid, som er tilberedt i den veludstyrede køkken. Her klarer opvaskemaskinen opvasken efter jer, så I i stedet kan nyde tiden med familien.

Det velholdte sommerhus har et fint badeværelse med gulvvarme, så I ikke får kolde fødder efter brusebadet. De 6 sengepladser er fordelt på 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng på 140 cm, det andet også med dobbeltseng på 140 cm samt en køjeseng. Det sidste værelse er indrettet med en enkeltseng. Her kan I få jer en god nattesøvn og samle fornyet energi til morgendagens ferieaktiviteter.

Rolig beliggenhed på kanten af heden

Omgivet af en kuperet, 2500 m2 stor naturgrund ligger dette feriehus midt i det betagende hedelandskab. På terrassen finder I behagelige havemøbler, hvorfra I kan observere naturen eller blot nyde solen. Dette sted indbyder til mange hyggelige stunder på en lun sommerdag.

Oplevelser på Rømø

På Rømø er der masser af plads til alle, der elsker naturen på den danske vestkyst. Den bedste måde at udforske øen på er på cykel. Der er veludbyggede cykelstier, så I kan lære hele øen at kende i løbet af jeres ferie.

Et højdepunkt er naturligvis den brede sandstrand ved Lakolk, hvor den årlige dragefestival finder sted. Her kan I bade, samle skaller og bygge sandslotte – Eller bare slappe af.

Det siger vores gæster om sommerhuset 81067

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles, was man für einen tollen Urlaub braucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr süßes und sauberes Haus mit einem kleinen aber feinen Badezimmer (Fön vorhanden). In der Küche sind alle wichtigen Utensilien und Geräte vorhanden. Die Schlafzimmer sind klein, aber sehr gemütlich. Da die Fenster neu sind, ist es sehr ruhig im Haus. Die Terrassen rund um das Haus sorgen dafür, dass man bei gutem Wetter immer in der Sonne sitzen kann und es gibt auch viele Sitzmöglichkeiten. Der WLAN-Empfang ist gut und der Fernseher verfügt über zahlreiche Apps (Netflix, Youtube etc). Dank der Wärmepumpe wird das Haus schnell warm. Ich und meine Hunde werden das Haus bei Gelegenheit sicher wieder buchen. Morgens kann man Fasane und viele andere Vögel beobachten und auch Hasen und Rehe laufen gerne mal vorbei.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...