Charmerende bjælkehus med græstag på Rømø

3
icon
icon
icon

Ringvejen 126, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81121
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Ringvejen 126 i Bolilmark ligger dette dejlige feriehus på en smuk naturgrund. I sommerhuset er der plads til op til 6 personer, og hunden er også velkommen. Beliggenheden er ideel, da Lakolk Strand kun ligger 2 kilometer væk og indkøbsmuligheder kun 1,6 kilometer herfra.

Naturskønt fristed

Sommerhuset på Ringvejen 126 er hyggeligt indrettet med sprossevinduer og hvidmalede vægge og lofter. I stuen er der gulvtæppe og brændeovn, som giver feriestemning og behagelige temperaturer. I sofagruppen kan I hygge jer sammen og eventuelt spille et brætspil. I kan også se tyske TV-kanaler, og der er naturligvis radio og WiFi, så I altid kan være opdateret på ferien. Der er en energibesparende varmepumpe som sikkerhed for altid at kunne holde temperaturen behagelig i feriehuset.

Køkkenet er veludstyret med alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede retter. Prøv for eksempel at købe lokale specialiteter med hjem til frokost eller aftensmaden, det giver ferieoplevelsen en ekstra dimension. Der er 3 soveværelser i sommerhuset, 2 med komfortable dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge, så her har I mulighed for en afslappende nattesøvn i den friske vesterhavsluft. Der er laminatgulv i alle soveværelser. Og der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer på opholdet, så I kan opfriske håndklæderne undervejs.

Terrasse og indhegnet have

Omkring sommerhuset er terrasse og en indhegnet have, ideelt hvis I har småbørn eller hunde med. Terrassernes placering og de mange gode kroge gør, at I altid kan finde en behagelig plet at opholde jer på udendørs. Til børnene er der gynger og sandkasse, og sammen kan I spille et boldspil eller et spil Viking. Tag solbad på de komfortable liggestole eller slap af i havemøblerne. Tænd op i grillen til aften,og nyd et lækkert grillmåltid sammen, før børnene skal sove, eller I skal ned på stranden og opleve solnedgangen.

Ferie på Rømø

Rømø er en rolig og afslappet vestjysk ferieø, hvor I kan slappe af i den skønne feriestemning. De brede sandstrande, som er blandt de bedste i Danmark, er betagende smukke og giver masser af plads til afslapning, solbadning, gåture, drageflyvning og vandsport.

Fra Rømø er det oplagt at tage på udflugt til Ribe med den middelalderlige bykerne, besøge Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste, eller måske deltage i en østerssafari, og selv hjembringe østers til frokost eller aften.

Nyd jeres ophold i dette charmerende feriehus, omgivet af fred og uforstyrret natur.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...