Sommerhus til 12 personer med spa og panoramaudsigt

4
icon
icon
icon
icon

Gl Færgevej 8, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82002
12 pers.
Antal personer
160 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Søger I feriehuset til en ferie for hele familien eller flere vennepar? Så tag et kig på dette skønne feriehus på Gl Færgevej 8 på Rømø. Med et boligareal på 180m², er der masser af plads at boltre sig på for op til 12 Personer. Her får I dejlige faciliteter som spabad, vaskemaskine og tørretumbler samt opvaskemaskine. Derudover er feriehuset udstyret med energibesparende varmepumper. Med kun 50 meter til Vadehavet og en storslået panoramaudsigt, får I her indblik i Rømøs fantastiske natur.

Stort opholdsrum med brændeovn

Hele østsiden af sommerhuset på Gl. Færgevej 8 er et stort opholdsrum, som kombinerer køkken, spisepladsen og stuen med hinanden. Dette inviterer jer til at tilbringe mange hyggelige timer sammen, hvor I kan tilberede maden, mens børnene spiller brætspil ved spisebordet. Opvaskemaskinen sørger for den praktiske del efter aftensmaden, så I har tiden til at afholde en filmaften. Der er dansk tv og chromecast til rådighed. Varmen fra brændeovnen gør det ekstra hyggeligt.

I sommerhuset er der 4 soverum, hvoraf 3 har dobbeltsenge og et har en køjeseng. Derudover er der i annekset to enkeltsenge samt en dobbeltseng. De 2 badeværelser fordeler sig ligeledes på begge bygninger, som bliver opvarmet med energibesparende varmepumper.

I hele hovedhuset samt i anneksets badeværelse er der klinker med gulvvarme. I opholds-/soverummet i annekset er der trælaminat. 

Der er ikke langt til vandet og de rene håndklæder til næste dags strandbesøg sørger vaskemaskinen og tørretumbleren for.

Nyd ferien udenfor

Sommerhuset, som er beliggende på en plænegrund, byder på mange muligheder udendørs. Børnene kan lege på den 1247m2 store grund, mens I sidder og nyder en friskbrygget kop kaffe, læser en god bog eller slapper af på solvognene og tanker solens energi. De behagelige havemøbler danner rammen til lange lune sommeraftener, hvor I sammen nyder et koldt glas vin mens grillen bliver tændt op. Fra den overdækkede del af terrassen kan I slappe af med panoramaudsigten over Vadehavet, beliggende kun 50m fra sommerhuset.

Tænd op i udespaen og lad vandet varme jeres kroppe til den fantastiske udsigt over vandet, mens mørket falder på og stjernerne på himlen dukker op – det er ren velvære for krop og sjæl.

Rømø – natur og kultur

Dette skønne sommerhus ligger på østsiden af den populære ferieø Rømø, hvor I kan se solen stå op. Naturen inviterer jer til mange oplevelsesrige timer, om det er til fods eller på cykel er op til jer. Naturfænomener som “sort sol” og kulturfestivaller som dragefestivalen er oplagte at opleve, når I holder ferie på skønne Rømø. Stranden er bred og med fint sand, og er det perfekte udflugtsmål på en sommerdag, hvor I kan dase, bygge sandslotte mm.

(Lakolk badestrand 4000 m.)

Om dagsturen går til fastlandet og den historiske handelsby Ribe eller om I tager færgen til den eksklusive tyske ø “Sylt” er op til jer, øen byder velkommen til en masse aktiviteter for såvel store som små.

 

Rømø Fitnesscentret ligger blot to minutters gang fra huset og er en oplagt mulighed til at benytte ferien til at komme i form eller holde formen ved lige. Som lejer er der gratis adgang i 2023 og 2024.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82002

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern, gemütlich und gut geschnitten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr zu empfehlen,sehr großzügig und hell,der Blick auf das Wattenmeer ist herrlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist fantastisch. Das Grundstück und das Haus sind großzügig geschnitten. Terrassen gibt es genug. Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man braucht. Es war ein gelungener Urlaub.
Einziges Manko ist, das im Haupthaus für 6 Personen nur ein Badezimmer vorhanden ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.247
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...