Hyggeligt feriehus med panoramaudsigt, spa og sauna – hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Godthåbsvej 13, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82038
8 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Omgivet af skov og hede, beliggende på en stor naturgrund, finder du dette hyggelige feriehus på den smukke vesterhavsø Rømø. Din hund kan også se frem til en ferie sammen med dig, og I kan udforske omgivelsenes mangfoldige natur.

Masser af lys og lyst træ skaber en hyggelig atmosfære

Når du træder ind i ferieboligen, vil du straks bemærke det lyse træ med lofterne til kip og de store panoramavinduer, der går gennem hele opholdsstuen. her kommer meget lys ind i feriehuset og du kan nyde den unikke udsigt over det grønne område. Klinkegulvet i dette område har gulvvarme, så du behøver ikke at frygte kolde fødder.

Du kan også tænde op i brændeovnen og slappe af i sofaen med en spændende bog. I kan også nyge en filmaften sammen eller spille et brætspil ved det rummelige spisebord. Det åbne og veludstyrede køkken med kogeø er ideelt til en hyggelig madlavningsaften.

Et af højdepunkterne er saunaen og spaen i det største af de to badeværelser. Her er der også et luksuriøst brusebad med ekstraudstyr. I det mindre badeværelse er der også et brusebad. Soveværelserne er opdelt i 2 værelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og en hems med 2 madrasser.

Feriehuset har af praktiske faciliteter både en vaskemaskine og en tørretumbler til at vaske dit vasketøj.

Midt i det grønne – omgivet af naturen

Fra stuen er der afgang til ferieboligens rummelige terrasse, som løber næsten rundt om hele huset. Den delvise overdækning betyder, at du altid kan finde et sted i læ, hvor du kan nyde den friske luft og den fantastiske udsigt.

De komfortable ligggestole og havemøbler af høj kvalitet inviterer dig til at slappe af. Du kan tilberede grillmaden på gasgrillen og nyde den sammen med familien, mens solen farver himlen i et væld af farver.

Brede strande inviterer til aktiviteter til lands og til vands

På den smukke Vesterhavsø Rømø er du midt i naturen. Her kan du tage på lange cykel- eller vandreture, det er den bedste måde at udforske øen på. Den brede sandstrand byder på masser af plads til at slå sig løs og dyrke vandsport. På Lakolk Strand (3100 m.) kan du også beundre den store dragefestival, der finder sted en gang om året.

Hvis du besøger fastlandet, kan vi anbefale den nærliggende og historiske by Ribe. Den smukke, gamle by er et besøg værd og vikingelandsbyen vil helt sikkert være et højdepunkt for dine børn.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 82038

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Ferienhauses ist top. Total ruhig, umgeben von einer einmaligen Natur.
Es fehlte uns an nichts, man hat sich gleich heimisch gefühlt. So gemütlich und toll eingerichtet.
Wir können dieses Ferienhaus wärmstens empfehlen. Haben uns super erholt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine schöne Lage mit Aussicht in die freie Natur. Die Ausstattung ist gut sortiert und ordentlich. Sogar einen schönen Gasgrill mit gefüllter Flasche gab es vor Ort. Die Küchengeräte/Waschmaschine/Trockner/TV sind tadellos. Wir haben uns sehr wohl gefühlt mit angenehmer Fussbodenheizung und schnellem Internet. Abgerundet wurde das ganze durch eine sehr freundliche und moderne Abwicklung über Esmark.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war toll… besonders die wunderschöne Aussicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 2.500
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...