Hyggeligt feriehus på en idyllisk grund

3
icon
icon
icon

Råbjergvej 3, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82138
4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Vesterhavsøen Rømø, til det charmerende sommerhus på Råbjergvej 3. De 70 kvadratmeter er indrettet med sans for detaljer, og her kan op til 4 gæster se frem til en hyggelig ferie sammen. Slap af foran brændeovnen eller nyd udsigten over den smukke naturgrund. Her kan I nyde fred og ro og slappe af fra hverdagen sammen.

Klassisk indretning og socialt samvær

På Råbjergvej 3 byder det charmerende feriehus velkommen med sin varme og venlige atmosfære. De lyse farver og smukke trægulve er kombineret fint med det rustikke klinkegulv og skaber et harmonisk helhedsbillede. I feriehusets hjerte, den hyggelige stue, kan alle få sin yndlingsplads. Uanset, om du slapper af i en behagelig lænestol foran brændeovnen, ser en film i sofaen eller læser en spændende bog i vinduesnichen, har du masser af muligheder for at slippe hverdagens stress. Ud over brændeovnen er der også en energibesparende varmepumpe til opvarmning.

I kan lave mad sammen i det åbne køkken og nyde lækre måltider sammen ved spisebordet. Opvaskemaskinen tager sig af opvasken bagefter. I feriehus er der også badeværelse og to hyggelige soveværelser med komfortable dobbeltsenge.

Stor terrasse og opvokset naturgrund

Dit charmerende feriehus ligger på en 2.800 m² stor naturgrund, som er omgivet af buske og træer. Det giver dig et naturligt privatliv og vindbeskyttelse, så du kan opholde dig ugenert på den store træterrasse. En del af terrassen er overdækket, så du kan nyde den friske havluft, uanset vejret. Om aftenen kan I tænde op i grillen til et lækkert grillmåltid og lade dagen gå på hæld i hyggeligt samvær.

Nyd udflugter i naturen og til stranden på Rømø

Feriehuset på Råbjergvej 3 ligger i populære Kongsmark på den maleriske Vesterhavsø Rømø. Herfra kan du udforske øen på cykel. Rømø er gennemkrydset af mange stier, der gør det nemt for dig at færdes på egen hånd. Et besøg på den berømte sandstrand Lakolk er et must, når I opholder jer på Rømø. Her finder den berømte dragefestival sted hvert år. Men den kilometerlange sandstrand er altid et besøg værd.

På den østlige side af øen ligger Vadehavet, som er på UNESCO’s verdensarvsliste og hjemsted for mange dyr. Tag en kikkert med, hvis du vil se sæler eller fugle her, og deltag eventuelt i en Østerssafari, hvis du ønsker at smage hjemmeplukkede østers. Dette er afhængigt af årstiden.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...