Klassisk sommerhus på afskærmet naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Godthåbsvej 10, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82182
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Hjertelig velkommen i dette velholdte feriehus med sauna og spa. Sommerhuset er beliggende på en smuk afskærmet grund med stor have på en rolig blind vej. Lige ved siden af ligger en fredet plantage med skov og hede. Den attraktive strand ved Lakolk ligger kun ca. 2 km væk.

Hyggeligt feriehus med hems – spa og sauna til afslapning

Feriehuset på Godthåbsvej 10 er egnet til seks feriegæster. Her er tre gode soveværelser med indbyggede skabe og et åbent køkkenalrum til familielivet med en hyggelig atmosfære. Indretningen er lys og med komfortable møbler, og de store vinduer inviterer dagslyset og naturen indenfor. Det velfungerende køkken med opvaskemaskine gør madlavningen til en leg, og i sofaen kan I rigtig slappe af og nyde fridagene. I stuehjørnet er brændeovnen, der holder jer varme på de køligere dage.

Fra stuen er der adgang til hemsen, hvor der også gemmer sig en ekstra soveplads. Det samme gør sig gældende for stuens hyggelige alkove, der helt sikkert bliver en hit hos børnene.

På badeværelset er der installeret gulvvarme, så I ikke fryser tæerne om morgenen. Også her finder I sauna og spaen, hvor I for alvor kan slappe helt af. Få varmen, især efter en lang tur ved havet eller i skoven findes der intet bedre! Vaskemaskine har I også til rådighed under jeres ophold – særligt praktisk med småbørn eller håndklæderne blot skal opfriskes.

Læfyldt terrasse og stor have til leg

Udenfor er der tre skønne terrasser, hvor I kan nyde fridagene i den friske luft. Fra stuen træder I direkte ud på den store flotte træterrasse mod syd. Terrassen er delvist overdækket og rigtig godt afskærmet, så I kan sidde i ly for vinden. Find et dejligt spot i solen med yndlingsbogen, mens børnene tumler rundt på den grønne græsplæne. Her er plads til alt fra kongespil til fodbold, og gyngestativet kan familiens mindste få glæde af.

Tæt på aktivitetsmuligheder på naturskønne Rømø

Feriehusets beliggenhed midt i den rå og skønne natur på Rømø og blot 1400 meter fra Vadehavet, en del af UNESCO’s verdensarv, er det oplagt at nyde gåture. Ved Vadehavet arrangeres mange ture og udflugter, blandt andet hvalbenshegnet ved Juvre, Naturcenter Tønnisgård eller østerssafari. Lakolk Badestrand er 3000 meter herfra. Stranden er farbar i bil, så I nemt og bekvemt kan komme helt ned til vandkanten. Her er det oplagt med en tur i Vesterhavet, bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing.

Udover naturoplevelser byder Rømø også på flere gode shopping muligheder, kulinariske oplevelser på de mange cafeer og restauranter, samt museer og gallerier. Her er altså noget for enhver. 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2023 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...