NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Solidt feriehus med spa og brændeovn i Lakolk, Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Lakolk 228, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83228
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Dejligt og solidt stenhus med et lyst alrum med brændeovn, hvor der er god plads til familien. Her er plads til 6 gæster og både spa og sauna til afslappende stunder. Udenfor er dejlig terrasse og Lakolk Badestrand er 400 meter herfra. Her er jeres firbenede ven også velkommen!

Rummeligt sommerhus med hyggelig atmosfære og sauna

Med et boligareal på 95 m2 har dette dejlige sommerhus på Lakolk 228 god plads til 6 gæster, ideelt til en ferie med familie og venner. I det åbne alrum er der loft til kip, en hyggelig indretning og et stort vinduesparti, hvor dagslyset strømmer igennem. Her kan I samles i sofaen, holde spilleaftner og lave dejlig mad i det veludstyrede køkken. Her er en alkove, hvor familiens yngste kan lege eller bygge hule, og den knitrende brændeovn skaber en behagelig atmosfære.

I feriehuset er 3 soveværelser, et gæstetoilet og et badeværelse. På badeværelset finder I både spa og sauna. Forkæl hinanden og glem hverdagen for en stund. Her kan I nyde tilværelsen og få varmen igen efter en god gåtur langs havet. Skønt er der både vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Overdækket terrasse og dejlig placering i roligt sommerhusområde

Sommerhuset på Rømø ligger på en stor naturgrund og har en skøn fliseterrasse, som er delvist overdækket. På terrassen kan I nyde de varme dage – både i skygge og i solen. Havemøblerne venter på jer! Slap af på solsengene, tag eftermiddagskaffen med udenfor eller sæt dig godt til rette med en god bog. Til aften kan I tænde op i grillen, tilberede lækre sommerretter, der samler familien. Nyd måltidet med lidt ekstra godt at drikke.

Mens de voksne snakker videre, kan børnene give den gas på den grønne græsplæne, der inviterer til leg og boldspil. Her kan I alle samles til et spil kongespil. Til familiens mindste er her også gynger og sandkasse.

Udflugter nær og fjern

Rømø er en af de danske vadehavsøer og byder på smuk natur. Øen byder på en række forskellige udflugtsmuligheder, såsom butikscentret i Lakolk eller den brede sandstrand. Især vandsportsentusiaster får noget for pengene her. Som en dagstur kan en tur til Legoland i Billund eller til naboøen Sild anbefales. Til en større shoppetur kan I besøge Tønder eller Danmarks ældste by, Ribe.

Shopping og spisesteder ligger 1 km væk. Der er også et wellness-resort på øen, hvor I kan finde swimmingpools, saunaer, bowling og meget mere. 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 848
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...