Sommerhuse i Lakolk

Naturelskerne har sikkert hørt om den smukke landsby Lakolk på Rømø, med Nordeuropas største strand. Er du på udkig efter et ferieparadis langt væk fra hverdagens stress? Et sted, hvor du kan surfe i bølgerne, mærke vinden i håret eller bare slappe af på stranden?

Lakolk er en ægte dansk ferieperle for alle. Uanset om du rejser med din kæreste, med vennerne eller hele den store familie – hos Esmark finder du med sikkerhed et skønt sommerhus til din ferie. Oplev Lakolk og alle dens højdepunkter med Esmark!

Lakolk Strand

Ferie i det smukke Lakolk

Den populære landsby Lakolk ligger i den vestlige del af Rømø, som grænser direkte op til den største strand på Vestkysten. Hvis du lukker øjnene, kan du sikkert allerede høre bølgerne bruse. Der er masser af skønne sommerhuse tæt på stranden, hvorfra du har udsigt til klitlandskaberne og kort vej til den endeløse sandstrand.

Lakolk Strand er nok et af de mest kendte og vigtigste element i Rømøs natur. Her er sandklitter så langt, øjet rækker, og velbevarede gamle danske huse ligger omkring landsbyen. Lakolk er stedet, hvis du bare vil slappe af og nyde den danske feriestemning! 

De bedste seværdigheder i Lakolk på Rømø

Du kan finde aktiviteter overalt på Rømø, som kan gøre din ferie endnu mere spændende. Mange af dem ligger lige uden for din dør i Lakolk. Det gælder naturligvis den populære Lakolk Strand, men også øens naturcenter, hvor du kan booke en guidet tur ved Vadehavet.

Her kan du lære Nordsøens hemmeligheder at kende og komme helt tæt på Danmarks største nationalpark. Hvis du er på udkig efter aktiviteter og unikke oplevelser, er Lakolk det rette sted at være. Her finder du også unikke regelmæssige arrangementer:

Lakolk Dragefestival

Lakolk er kendt i hele Europa for at danne ramme om Rømø Dragefestival, som altid finder sted den første weekend i september. Dragefans fra alle dele af Europa rejser til den lille danske ferieø for at lade deres drager stige til vejrs. Det er et spektakulært syn, som man ikke må gå glip af.

Alle kan komme med hele vejen ned til stranden, hvor begivenheden finder sted, eftersom du kan køre direkte ned på stranden. Du kan selvfølgelig også flyve med en drage, selv om festivalen ikke finder sted, når du er på øen. Vejret på Lakolk er perfekt til drageflyvning, og vestenvinden får hurtigt din drage i luften!

Rømø Dragefestival

Ridning på Lakolk Strand

Ridning har spillet en vigtig rolle på Rømø i flere generationer, og i dag ligger der tre ridestalde på øen. Her har du også selv mulighed for at få en tur på hesteryg. Uanset om det er på stier, gennem skoven eller langs sandstranden i Lakolk – på ryggen af en hest virker Rømøs natur endnu mere fortryllende.

Ridning på stranden

Med hunden på Lakolk Strand

Er du på udkig efter et hundevenligt sommerhus på Rømø? Intet problem! Rømø er kendt for sin hundevenlighed. Din firbenede ven er velkommen på stranden alle de steder, hvor det blå flag ikke vajer. Omkring de udpegede blå områder skal du holde en afstand på 300 meter.

Hundesnoren er obligatorisk i sommermånederne, men Lakolk er også populær blandt hundeelskere i de køligere måneder, og fra den 1. oktober til den 31. marts kan du lade dit kæledyr løbe frit omkring. Der er lagt op til kilometerlange strandture og leg i vandet.

Hos Esmark hjælper vi dig hellere end gerne med at finde det helt rigtige feriehus til dig og din hund. De firbenede ledsagere er velkomne i mange af vores sommerhuse. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

Par går tur med hunden på Rømø Strand

Shopping i Lakolk på Rømø

Der bor ca. 600 mennesker permanent på Rømø, og i løbet af året besøger over 15.000 turister øen – og derfor er der selvfølgelig også styr på indkøbsmulighederne. På øen finder du både supermarkeder og bagere. På havnen i Havneby kan du købe friskfanget fisk, som du kan tilberede hjemme i feriehuset om aftenen.

Lakolk Butikscenter er øens shopping-centrum, og her finder du både forretninger, hvor du kan købe dagligvarer, tøj og souvenirs. Det er en oplevelse, som du ikke må gå glip af på din ferie til Lakolk.

Butikscentret byder også på kulinariske oplevelser. Du kan finde alt fra pølsevogne til isboder og caféer. Selv om Lakolk er en lille by, emmer den af charme og liv i sommermånederne.

Lakolk Butikscenter
Lakolk isbutik

Find det perfekte sommerhus i Lakolk på Rømø

Lakolk er en af Rømøs mest populære områder, og hvis du drømmer om at tilbringe din ferie i et fredeligt naturparadis, er du på det rette sted. Og du kommer aldrig til at kede dig, for tæt på Lakolk finder du en bred vifte af aktiviteter, som giver dig variation på ferien.

Hos Esmark hjælper vi dig med at finde det rigtige sommerhus til ferien. Uanset om du er på udkig efter et sommerhus på Rømø med hund eller et sommerhus direkte ved stranden, finder du det her. Vi har også en række poolsommerhuse på Rømø. Så har du uforstyrret badesjov lige ved døren, hele året rundt.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...