Stort sommerhus til 6 personer med havblik på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

J Tagholmsvej 29D, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84004
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Med udsigt over hede og lyng til havet, byder dette charmerende sommerhus på Rømø jer velkommen til en dejlig ferie med 6 personer. Huset er fordelt på 2 plan, hvor I fra terrasse og altan har den smukkeste udsigt til vandet mod sydøst, hvor I kan nyde morgenkaffen.

Mange timers familiehygge

Hjertet af dette hyggelige sommerhus på J Tagholmsvej 29D er det store opholdsrum, som er en kombination af køkken, spisestue og stue. Køkkenet inviterer til fælles madlavning med børnene og ved spisebordet kan i nyde tiden sammen med nogle brætspil. Eller afhold en filmaften med popcorn i sofaen, mens den dejlige varme fra brændeovnen omfavner jer. Ved behov kan I også tænde for den energibesparende varmepumpe.

Med 3 soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge, TV og DVD afspiller, byder feriehuset velkommen til 6 feriegæster. På over 160m² er der plads til mange timers sjov, aflapning og samvær. Efter en lang dag ved stranden, kan I varme kroppen op igen i spaen og nyde den afslappende varme fra saunaen efterfølgende. Med de 2 badeværelser opstår der ikke kø om morgenen.

I carport er en ladestander til el-bil instaleret.

Fantastisk udsigt og natur

Som et highlight har dette feriehus en hems, hvorfra I har adgang til altanen.Fra terrasse har I den flotteste udsigt over grundens hede og lyng til Vadehavet. Den 2500m² store naturgrund byder på en stor terrasse, hvor I kan tilbringe mange timer sammen. Spis morgenmaden, læs en bog på solvognen og nyd en friskbrygget kop kaffe, mens børnene leger på gynge og i sandkassen.

Fra grunden er der kun 110m til vandet, hvor I kan bade og bygge sandslotte, dyppe tæer eller samle muslinger. (5000 meter til Sønderstrand)

Den populære ferieø Rømø

Rømø en den sydligst beliggende ø i Vesterhavet, og byder på en bred vifte af muligheder. I kan udforske naturen, tage på lange vandreture eller cykle øen rundt. UNESCO verdensarv og museer, samt den brede sandstrand gør øen til en populær feriedestination, hvor “sort sol” og dragefestivalen hvert år, tiltrækker mange gæster.

Eller tag med færgen til en tyske og eksklusive ø Sylt, hvor I kan nyde en lækker frokost, inden sejlturen går tilbage igen.

 

 

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 84004

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden, das Haus ist wunderschön, wir werden gerne wieder kommen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr offen, modern, hell, ein Haus zum wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes modernes Haus, mit allem was man für einen schönen und erholsamen Urlaub benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:162 / 2.500
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...