Moderne sommerhus med sauna, spa og vildmarksbad til 6 personer

5
icon
icon
icon
icon
icon

Chresten Krommes Vej 6, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84050
6 pers.
Antal personer
260 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker du at holde ferie i et lækkert og naturskønt beliggende sommerhus på den sydlige ende af Rømø, kan dette være svaret for dig. Her er plads til 6 personer, som kan nyde de smukke omgivelser på Chresten Krommes Vej 6 med både sauna, spa og vildmarksbad. Der er kun 400 meter til Vadehavet.

Hyggeligt og moderne med plads til samvær

I dette feriehus kan du tilbringe mange glade timer med hele familien, lave mad sammen, arrangere brætspilsaftener eller en hyggelig filmaften med børnene. I køkkenet vil lystfiskeren – udover de almindelige faciliteter som induktionskogeplader, opvaskemaskine, ovn og mikroovn – især blive glad for den separate 60 liters fryser. Der er en energibesparende varmepumpe, samt trægulve i opholds- og soverum.

Der findes to værelser med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og en hems med to foldemadrasser, hvor I kan I hvile ud og få en god nattesøvn efter at have været ude i den friske vesterhavsluft. De to badeværelser med gulvvarme gør, at I ikke behøver at stå i kø for at børste tænder om morgenen. Efter en lang dag på stranden i den friske luft, kan I slappe af i sauna og spa. Vaskemaskine og tørretumbler leverer friske håndklæder.

Nyd udelivet på terrassen

Sommerhuset på Chresten Krommes Vej 6 karakteriseres også ved den store naturgrund med afskærmet og delvist overdækket terrasse. Her kan du finde en skyggefuld plet, eller nyde middagssolen på liggestolen – imens kan børnene bygge sandslotte i sandkassen eller lege på gyngerne.

Du kan slutte de milde sommeraftener af med et køligt glas vin i solnedgangen efter en lækker grillaften. Eller du kan køre dit eget wellness-program igennem med sauna, koldt brus og spa.

Har du cykel med, er her et redskabsrum, hvor den kan stå natten over.

Den sydlige del af Rømø og Sønderstranden

Den sydlige del af Rømø omkranses af en lang og markeret stisløjfe, som du kan benytte, hvis du ønsker at planlægge vandreture på øen. Her er opstillet korttavler, så du kan orientere dig og eventuelt vælge alternative ruter, hvis du ønsker at vandre længere eller kortere.

Uanset, om du vandrer, eller kommer frem på andre måder, er sydenden et besøg værd. Her kan du finde et varieret udbud, som f.eks. skovlegeplads, Den Gamle Redningsstation, Rømø-Sild-færgen, kanoner fra Svenskekrigen og endelig strandboogies på den skønne Sønderstrand (4300 meter).

Det siger vores gæster om sommerhuset 84050

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebes ESMARK-Team,
das Ferienhaus und die Umgebung waren super. Das Haus sehr modern, schön gelegen in den Dünen, oft Besuch von Fasan oder Hasen auf der Terrasse.
Die Ausflugsziele waren schnell zu erreichen und wir haben die eine Woche in vollen Zügen genossen und wir wären gern noch länger geblieben

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige naturnahe Lage, toll ausgestattetes Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines der schönsten Ferienhäuser, das wir bisher in DK bewohnten durften. Sehr schöner Wellnessbereich und alles sehr sauber und gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.567
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (62 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...