Strandnært sommerhus på Rømø med sauna og midt i naturen

4
icon
icon
icon
icon

J Tagholmsvej 26, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84099
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om en afslappende sommerhusferie ved den danske vestkyst? Så er dette skønne sommerhus på J Tagholmsvej 26 måske din næste feriedestination. Ferieboligen ligger i det charmerende område Kromose på Rømø, kun 300 meter fra stranden, og du får både sauna og spabad med i købet. Et ideelt feriehus til jer, der ønsker at nyde Vesterhavets skønhed og samtidig have alle moderne bekvemmeligheder lige ved hånden.

Indbydende indretning med spa, sauna og brændeovn

Med plads til op til 8 personer fordelt på 4 rummelige soveværelser er der rigelig plads til hele familien eller en gruppe af gode venner. Indretningen er lys og hyggelig, og I vil føle jer hjemme fra det øjeblik, I træder ind ad døren.

Efter en dag med strandaktiviteter og udforskning af naturen kan I se frem til at forkæle jer selv. I sommerhusets badeværelser finder I ikke kun gulvvarme, men også et indbydende spabad og en sauna. Her kan I rigtig slappe af og lade hverdagens bekymringer forsvinde.

Det åbne køkkenalrum og stuen er hjertet i sommerhuset og er lavet til at danne ramme om hyggelige feriestunder. De indbyggede ovenlysvinduer fylder rummet med naturligt lys, mens I kan samles omkring spisebordet og nyde lækre måltider sammen. Og når aftenen falder på, kan I samles foran brændeovnen og lade varmen og knitrende flammer sprede sig i rummet.

Naturskønt og fredfyldt uderum – få minutter fra havet

Udendørs venter jer en åben terrasse, hvor I kan nyde solskinnet og den friske luft. Med havemøbler og liggestole er der rig mulighed for at slappe af, mens I beundrer Rømøs natur, som I er omgivet af. Og hvis I er glade for at grille, vil I blive begejstrede over grillen, der gør det let at tilberede lækre måltider udendørs.

Beliggenheden af dette sommerhus er virkelig skøn: Midt i naturen, omgivet af træer på en 2500 kvadratmeter stor grund. Her finder I nemt den ro og fred, I har brug for til at lade op og slappe af. Og når I gerne vil mærke sandet mellem tæerne, er stranden kun 300 meter væk, og en kort gåtur gennem landskabet bringer jer ned til det brusende Vesterhav.

Selvom I er omgivet af natur, er der stadig ikke langt til de praktiske faciliteter. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 1500 meter væk, så I kan nemt få alt, hvad I har brug for under jeres ferie. Så tag en pause fra hverdagen. Oplev den danske vestkysts skønhed, Vesterhavets magi og den uovertrufne afslappende atmosfære, der venter jer på J Tagholmsvej 26 – en oase midt i naturen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 84099

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Haus für die große Familie



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 2.500
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...