Charmerende sommerhus med brændeovn og åben terrasse

2.5
icon
icon
icon

Sønderbyvej 21, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85044
4 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette ældre, men charmerende og hyggelige sommerhus på Rømø er bygget i 1827 og rummer 4 personer. Trods husets alder befinder det sig i en rigtig god stand, og blev i 2014 renoveret. Selvom man besluttede sig for at renovere sommerhuset, bevarede man dets charme, hvorfor den i dag stadig stråler af byggeårets hyggelige stil, som kan samle familien ved den varme pejs i møblerne, der matcher sommerhusets charme.

Udenfor kan man samtidig nyde en dejlig kop kaffe på den åbne og afskærmede terrasse, imens børnene kan lege i sandkasse samt på den store naturgrund, som huset et bygget på.

 

Originalt og hyggeligt stenhus med charmerende indretning

Indvendigt finder du lyse rum som er hyggelige og velindrettede med charmerende møbler, der bevarer husets alder og karakter. Samtidig er der i de 2 soverum med dobbeltseng samt stuen og spisestuen et stort trægulv, som bevarer husets charme. Husets varierende lave loftshøjde gør også, at dets karakter er bevaret. Derudover emmer møbleringen af ægte sommerhushygge, hvorved familien kan samles i sofaen og se en film på husets fjernsyn, imens brændeovnen står tændt og luner i spisestuen ved siden af.

Sommerhuset er også indrettet med et stort og traditionelt køkken i et separat rum for sig, hvor du også finder en opvaskemaskine, mikroovn og en stor 100 L fryser. I køkkenet er det muligt at samles om fælles madlavning, og nyde den ved det smukke runde spisebord sammen med familien. I husets bryggers finder du også en vaskemaskine samt tørretumbler.

Stor naturgrund med terrasse og sandkasse

Sommerhuset er bygget på en stor og grøn naturgrund, som rummer 3990 m2. Her er der plads til at slå sig løs med boldspil, kongespil, fangeleg og meget mere. I kan også lade børnene lege i husets sandkasse, mens resten af familien kan slå sig ned i husets havemøbler eller solsenge på den åbne terrasse og nyde en god bog og en kop friskbrygget kaffe. Om aftenen kan I også sidde ude og nyde aftensmaden lavet på husets grill.

Fra sommerhuset er der kun 400 meter til indkøb samt 1700 meter til havet, hvorfor der er mulighed for at gå en skøn tur med familien på stranden og samtidig gåafstand til indkøb.

Beliggende på sydspidsen af Rømø

Med sommerhusets sydlige beliggenhed er det muligt at besøge Vesterhavet og Vadehavet, hvor I kan tage på udflugt med familien. Ikke langt fra sommerhuset finder du også en færge, som sejler fra Havneby på Rømø og til den tyske ø Sylt, hvor I kan tage på udflugt og udforske øen og kulturen. Samtidig er det muligt at udforske Rømø på cykel, hvor I blandt andet kan besøge Rømøs højeste punkt, Spidsbjerg, eller tage børnene med til Rømøs Lege- og Labyrintpark. Badestrand Sønderstrand ligger på 2700 m afstand til feriehuset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 85044

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir mieten das Haus jetzt bereits seit 9 Jahren und fühlen uns dort sehr wohl. Es ist zwar klein, mit niedrigen Decken und Türen, aber dadurch auch sehr gemütlich!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:91 / 3.990
Renoveret / Byggeår:2014 / 1827

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...