Stråtækt feriehus med pool og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Vråbyvej 36, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85058
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige poolhus ligger i naturskønne omgivelser i Vesterhede på Rømø. Her er der garanti for afslapning, hvad enten I vil nyde et ophold i poolen, saunaen eller spabadet eller om I vil nyde roen og det smukke plantagelandskab på terrassen. Sønderstranden ligger ikke langt fra huset, den indbyder til lange traveture eller sjove oplevelser som strandsejlads, køre kitebuggy og meget mere.

Ren velvære med pool, sauna og spa

Det stråtækte hus byder med sine 185 m2 plads til 6 voksne og 2 børn/unge. Det lyse køkken med opvaskemaskine ligger i åben forbindelse med spisestuen og stuen. Opholdsstuen er indrettet med behagelige siddemøbler og en brændeovn, som i den kølige tid hurtigt giver varme, desuden er der en energibesparende varmepumpe.

I poolrummet trækker poolen både de store og de små til mange timers sjove oplevelser i det 20 m2 store bassin. Vandet i denne pool er altid opvarmet til behagelige 31 grader – en varmepumpe til poolen reducerer el-forbruget. Eller hvad med lidt velvære som en vandmassage i spabadet eller et afslappende ophold i saunaen?

Sovepladserne fordeler sig på 3 soveværelser i huset samt 1 soveværelse med sovesofa i annekset. Der findes an barneseng til de helt små feriegæster. Der er 2 komplette badeværelser med gulvvarme, hvor der er spabad i det ene.

Udenfor indbyder den dejlige sydvendte terrasse med havemøbler til afslapning, imens de små kan hygge sig med gynge og sandkasse på den børnevenlige lynggrund.

Storslået sandstrand, plantager og lyngområder som direkte naboer

Den lyngbeklædte naturgrund ligger i skønne omgivelser ved Vråby Plantage, som indbyder til dejlige vandreture. Der er finde vandre- og cykelstier gennem det smukke plantage- og skovlandskab.

Ikke langt fra huset finder i både en velsorteret købmand samt Rømø bageren.

Også den gigantiske Sønderstrand ligger i nærheden – om I bare vil nyde duften af Vesterhavet til en gåtur med familien og hunden eller blive aktiv med sportslige aktiviteter, her er plads og mulighed for det hele. En del af stranden bliver brugt af Kitebuggy- og strandsejlads-etusiaster, hvor man også kan booke en prøvetime.

Rømø – storslået natur og gigantiske sandstrande

På Rømø finder I Nordeuropas bredeste sandstrand, som er en bilstrand – dog med et bilfrit afsnit. Badestranden på Lakolk har de sidste mange år fået det Blå Flag, som står for god og ren vandkvalitet.

Men udover Vesterhavets sandstrand, findes Vadehavet – en del af Unescos Verdensarv – med dets enestående natur- og fugleliv.

Skove, strande og lyngområder indbyder til lange vandreture i det smukke landskab. Cykelstier på hele øen gør det nemme at udforske området uden bil.

Når man vælger den 10 km lange dæmning til fastlandet, er de gamle handelsbyer Ribe og Tønder altid et besøg værd. Her oser det af charme fra de gamle, skæve huse og brostensbelagte gågader med hyggelige specialbutikker.

Fra Havneby på Rømø kan man også tage færgen til Naboøen Sylt, som i Tyskland er kendt for de riges og kendissers ø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85058

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet wirklich den Platz welches versprochen wird. Es liegt an einem ruhigen Örtchen. Der kleine Einkaufsladen sowie eine kleine Bäckerei sind zu Fuß schnell und einfach zu erreichen. Zum Strand ist es etwas weiter aber auch die Strecke ist kein weiteres Problem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist groß und bietet sehr viel Platz.
Es gibt eine sehr neuwertige Küche und ein tolles Schlafzimmer mit sehr bequemen Bett. Besonders gut hat u s der wirklich warme Pool gefallen und der große Garten. Wir kommen gerne wieder 😉



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...