Hyggeligt stråtrækt sommerhus på vadehavsøen Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

A Hveyselsvej 14, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85069
5 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et hyggeligt sommerhus med en rolig beliggenhed omringet af Rømøs smukke natur, så er A Hveyselsvej 14 nær Sønderstrand det rette sted for jer. Sommerhuset med stråtag er renoveret i 2021 og byder op til 5 personer og en hund velkommen. Selv slutrengøringen er inkluderet, så I kan nyde ferien helt til det sidste.

Sommerhushygge på 98 kvadratmeter

I træder ind i dette skønne sommerhus gennem den praktiske entré, hvor I kan opbevare jeres jakker og sko. Til venstre ligger det velholdte badeværelse, som naturligvis har gulvvarme, så I ikke får kolde fødder efter et brusebad.

Efter entréen kommer I ind i opholdsstuen, som er indrettet med et lysgivende vinduesparti. Sammen med det lyse træ og de lave lofter får det jer hurtigt til at føle jer hjemme. Her kan I slappe af i sofaen, nyde et godt glas vin og lytte til knitren fra brændeovnen. Om aftenen kan I lave mad sammen i det moderne og veludstyrede køkken.

Ved det rummelige spisebord kan I slutte aftenen af med at spille brætspil sammen, inden sengen kalder. Til den gode nats søvn er der 3 hyggelige soveværelser til jeres rådighed. Der er 2 soveværelser med dobbeltseng, mens der på det sidste værelse er en enkeltseng.

Privatliv på en idyllisk naturgrund

Omgivet af buske og træer kan I nyde jeres privatliv på den 2500 kvadratmeter store naturgrund. Et sted hvor I kan føle jer godt tilpas og glemme hverdagens stress og jag. De to terrasseområder giver jer mulighed for at flytte jer i løbet af dagen, så I hele tiden kan være i den lune sol. I kan nyde morgenmaden på den ene terrasse og slutte dagen af med en grillaften på den anden.

Sønderstrand – mellem Vesterhavsstranden og Vadehavet

Jeres feriehus ligger nær den idylliske landsby Sønderstrand, ikke langt fra UNESCO’s verdensarv Vadehavet på den østlige side og den brede sandstrand ved Vesterhavet på den vestlige side. Begge kan nås hurtigt på cykel. Uanset om I vil udforske naturen eller bade på den brede strand, så er begge dele muligt her på Rømø.

Din hund vil helt sikkert nyde lange gåture i en af hundeskovene, og din firbenede ven er naturligvis også velkommen på stranden. Den nærmeste købmand er heller ikke langt væk, så I kan fylde op med friske rundstykker om morgenen og lækkerier til grillen om aftenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85069

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr kuschelliges Haus mit Wärmepumpe auch in kalter Jahreszeit gemütlich.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...