Skøn ferielejlighed i fantastiske omgivelser på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderbyvej 7A, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85101
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sønderbyvej 7A venter jer denne hyggeligt indrettede ferielejlighed med plads til til 2 voksne og 2 børn. Lejligheden er ideel til en afslappende ferie på den populære Vesterhavsø Rømø, især hvis I ønsker at rejse som en lille familie, da der er god plads i haven til sjov og leg.

Stor have med adgang til fælles udestue

Lejligheden er en del af feriekomplekset kaldet “Rømøhus”. Her har I adgang til den store fælles have, hvor der er god plads til, at børnene og jeres hund kan boltre sig og lege. Bordtennisbordet i haven inviterer til spændende turneringer, så I kan kåre feriens bordtennismester. Desuden er der petanque bane og tennis-/volleyball net på den hyggelige grund.

Det er muligt at leje flere af ferieljlighederne, så I kan holde ferie med familie eller venner. Til en lækker grillmiddag er der en udestue, som er tilgængelig for alle ferielejlighederne i komplekset. Her kan I afslutte den begivenhedsrige feriedag på en afslappet måde. En gasgrill står her til jeres rådighed. Mens børnene leger i sandkassen, gynger eller spiller bold i haven, kan forældrene slappe af og nyde et glas vin på den delvist afskærmede terrasse.

Hyggelig lejlighed på Rømø med 2 soveværelser

Ferielejligheden er nænsomt indrettet og byder på plads til 2 voksne, 2 børn og 1 hund. Her venter jer 2 soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng og det andet med en køjeseng. Her kan I lade batterierne op til næste feriedag.

Du kan tilberede en lækker morgenmad næste morgen i det praktisk udstyrede køkken. Der er en lille opvaskemaskine, en mikroovn og et køleskab med fryser.

Der er en energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i stuen, som indbyder til mange hyggelige timer med familien.

Ferie ved Vesterhavet på Rømø

Velkommen til nordsø-øen Rømø, som ligger 3 kilometer nord for den tyske ø Sild. Den populære ferieø indbyder til oplevelser i den smukke natur omkring Vadehavet. Øen er forbundet til fastlandet med Rømø-dæmningen.

På stranden kan I virkelig få brugt energi som wind- og kitesurfer, eller I kan slentre rundt i Lakolk Butikscenter og spise en lækker is. Hvad med en dagstur til Sild?

(Der er ca. 3000 meter til Sønderstrand)

*Lejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85101

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines sehr gemütliches Haus auf schönen Grundstück Mit allem was man braucht. Mir persönlich würde ein kleiner dänischer Bollerofen fehlen. Dafür aber 2 Terrassen, dass es super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine kleine Ferienwohnung (für 4 Personen zu eng) mit zwei sehr guten Terrassen in einem ansprechenden Haus mit schönem Grundstück und vielen Spielmöglichkeiten.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:40 / 6.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1876

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...