Hyggelig ferielejlighed i skønne omgivelser på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderbyvej 7B, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85102
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sønderbyvej 7B på Rømø finder I denne skønne ferielejlighed, hvor op til 2 voksne og 2 børn kan holde en dejlig ferie i fantastiske omgivelser. Ferielejligheden er renoveret i 2020, og udendørs er der aktiviteter for hele familien. På den store fællesgrund er der fx bordtennis og petanque.

Udendørs fællesfaciliteter og udestue

Ferielejligheden ligger på en stor naturgrund, som deles med de 3 andre ferielejligheder i Rømøhuset. De andre ferielejligheder kan I også leje, så flere fra familien eller vennerne kan komme med på ferien. Grunden består af græsplæne samt klitter og byder på et bredt udvalg af sjove aktiviteter for hele familien. Måske vil I afholde en spændende turnering i bordtennis, petanque, tennis eller volleyball? 

Til familiens yngste er der både sandkasse og gyngestativ på grunden.

Ferielejligheden har 2 gode, afskærmede terrasser, hvor I kan nyde ferien med en kop kaffe og en god bog i hånden. Ferielejlighederne deler desuden en fin udestue med borde og stole, som I frit kan benytte jer af.

Skøn ferielejlighed på stor og velplejet naturgrund

Ferielejligheden på Rømø er renoveret i 2020 og har en hyggelig og indbydende indretning. Ferielejlighedens hjerterum er den hyggelige opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. Der er danske tv-kanaler i ferielejligheden, så I skal blot finde popcorn og sodavand frem til en hyggelig filmaften med hele familien. Varmepumpen sørger for en behagelig temperatur i rummet.

Badeværelset er praktisk indrettet med bruseniche og vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode soverum, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng. På det andet værelse finder I en køjeseng, som er et stort hit blandt børnene.

Aktiviteter for hele familien

Ferielejligheden ligger på vadehavsøen Rømø, som byder på fantastiske strande, gode restauranter og sjove aktiviteter for hele familien. Fra ferielejligheden er der 3 kilometer til Sønderstrand, som er op til 4 kilometer bred. Her er der både plads til strandsejlads, afslapning og badning.

Der ligger både købmand og bageri i gåafstand fra ferielejligheden, så I kan handle ind til morgenbordet og aftensmaden.

Skal der ske lidt ekstra på ferien, kan I tage færgen til den tyske ø Sild, som byder på alt lige fra shoppingmuligheder og restaurantbesøg til unikke naturoplevelser.

*Lejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85102

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schön restauriertes altes Gebäude mit viel Platz drumrum für Familien mit Kindern.
Das Ferienhaus hat alles, was man braucht, um einen unbeschwerten Urlaub zu verbringen.
Es wirkt sehr gepflegt und durchdacht, auch Kleinigkeiten des Haushalts sind vorhanden. Gemütliche Einrichtung und Funktionalität passen gut zusammen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gelegen, sehr ruhig, tolle Anlage, 2 schöne Terassen, eigene Fahrradständer



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:40 / 6.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1876

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...