Stråtækt feriehus med swimmingpool på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

A Hveyselsvej 4, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85135
8 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På A Hveyselsvej 4, Vesterhede finder I dette charmerende, stråtækte feriehushus til 8 personer. Her kan I have en dejlig ferie sammen, med swimmingpool, spa og sauna. Ideelt til den store børnefamilie eller nogle vennepar, som ønsker at holde ferie sammen. Hunden er også velkommen. Nyd denne ferie i et skønt naturområde.

Familievenligt og hyggeligt

Det charmerende 181 kvadratmeter store feriehushus på A Hveyselsvej 4 byder ind med feriestemning både indendørs og udendørs. Det rustikke rødstenshus er opført i ægte charmerende Rømø-stil, af sten og strå. Poolområdet med både swimmingpool og spabad inviterer til utallige timers leg og plask, uanset vejret. Fra opholdsrummet har I udgang til både poolområdet og den lukkede terrasse, så selv om I slapper af i sofaen ved varmen fra den knitrende brændeovn, kan I følge med i, hvad der sker omkring jer. Det åbne køkken i forbindelse med opholdsrummet indeholder alt, hvad I behøver for at kunne kræse om hinanden med lækre måltider.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme, og I forbindelse med det store badeværelse er der også sauna, vaskemaskine, tørretumbler og to hårtørrer som I kan benytte. Arrangér for eksempel jeres egen lille wellnessaften med pool, spa og sauna, så I kommer helt ned i gear før sengetid. I de 4 rummelige soveværelser er 2 komfortable dobbeltsenge og 2 x 2 enkeltsenge, så I kan arrangere jer, som det passer jer bedst på ferien. 

Lukket terrasse og naturgrund

Den lukkede terrasse er ideel, hvis I har små børn eller hund med, da de kan færdes frit imellem opholdsrummet og terrassen. Slik sol i de komfortable liggestole, eller slap af i havemøblerne. Imens kan børnene gå på opdagelse på naturgrunden eller lege i legehuset, gyngerne eller sandkassen. Tænd op i de to grills, som står på hver sin terasse til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Der er ladestik til el-bil til rådighed for jer på ferien.

Ferie på A Hveyselsvej

Feriehuset ligger på en dejlig stor naturgrund, tæt på skov og strand. Her er 1,3 km til Vadehavet og 2,6 km til Vesterhavet, så vandreture til den ene eller den anden side er en oplagt mulighed for at få frisk luft og nyde naturoplevelserne på Rømø. I kan også leje cykler og opleve øen via de vidtforgrenede cykelstier. En ø-ferie på Rømø byder på mange andre oplevelser, som besøg i de charmerende byer med butikker, restauranter, caféer med videre. Prøv at finde lokale specialiteter, som I kan smage på opholdet – det udvider oplevelsen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:181 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2013 / 1991

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...