Hyggeligt, lille sommerhus med brændeovn på Rømø

3
icon
icon
icon

P Mærsk Møllers Vej 4, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86071
4 pers.
Antal personer
140 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et hyggeligt, lille sommerhus på Rømø til 4 personer, så kig endelig nærmere på dette fine sommerhus med brændeovn. Sommerhuset ligger på P Mærsk Møllers Vej 4 ved kystbyen Havneby. Udendørs er der en overdækket terrasse, og sommerhuset ligger blot 140 meter fra Vadehavet, som er et unikt område med masser af liv og oplevelser – absolut et besøg værd.

Hyggeligt sommerhus til 4 personer

Det hyggelige sommerhus har plads til 4 personer fordelt på 2 gode værelser. Begge værelser er indrettet med 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen. Desuden har sommerhuset et fint anneks med en køjeseng.

Sommerhusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, og her er desuden en vaskemaskine, så I har mulighed for lidt tøjvask, hvis det skulle blive nødvendigt.

Feriehusets køkken, spiseplads og stue ligger samlet, og her har I også en brændeovn, som både spreder varme og en ekstra hyggelig feriestemning. Her kan I sammen skabe gode ferieminder – måske med et spil kort eller yatzy.

Skøn, overdækket terrase

Sommerhuset har en skøn, overdækket terrasse, som uden tvivl vil være et af jeres favoritsteder ved feriehuset på en lun sommerdag. Her kan I nyde det dejlige vejr med et køligt glas vin eller med nybagt kage til eftermiddagskaffen.

Til aften kan I smide et lækkert stykke kød på grillen og nyde maden på terrassen, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Gode oplevelser på Rømø

På Rømø er der aktiviteter og oplevelser for enhver smag og alle aldre – Det kan bl.a. anbefales at tage til Lakolks butikscenter, Rømø Lege- og Labyrintpark, Spidsbjerg eller Kommandørgården.

Desuden skal I naturligvis en tur på stranden, hvor I kan slappe af, tage en dukkert, afprøve diverse strandkøretøjer eller flyve med drage og bygge sandslotte. Mulighederne er mange her.

Fra Havneby kan I også tage færgen til den tyske ø Sild, som byder på smuk natur og kulinariske oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86071

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches kleines Haus .Für eine kleine Familie gut geeignet ,zu fünft wird es schon sehr eng .
Zum Strand muss man allerdings mit dem Auto fahren .
Ein kleiner Kaufmann + Bäcker sind gut zu Fuß zu erreichen

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war Liebe auf den ersten Blick. Die Lage, die Umgebung,die vielen liebevoll Accessoires und Blumentöpfe rund ums Haus. Das Gezwitscher der vielen Vögel und die Pferde auf der Koppel. Das Haus umgibt eine beruhigende Aura, die einen gefangen nimmt.
Danke,danke,danke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines Ferienhaus in kleinem Waldstück sehr ruhig gelegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:42 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Enkelte danske TV-kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...